23 / 04 / 2024

Ersa Mobilya projeleri

Ersa Mobilya projeleri

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya, ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü.

Ersa Mobilya’nın 2015 sürprizleri ORGATEC fuarında!

Fuarda, yeni konseptler, yeni fikirler ve yeni ürünleri sunacak olan ERSA Mobilya unutulmaya yüz tutmuş zanaat ve zanaatkârları konu alan “Tekrarsız” belgesellerini de ilk kez gösterime sunacak.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Kentlerin yeşil binalara ihtiyacı var!

Sürdürülebilir çalışmayı üretim felsefesinin merkezine koyan ERSA Mobilya'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, inşaat sektöründeki çevreci yaklaşımların, mobilya gibi alt sektörlerle tamamlanacağını söyledi.

ERSA Mobilya’nın Wall dolabı Almanya’dan ödülle döndü!

ERSA Mobilya’nın çalışma alanları,ofisler, kamu kurumları ve yurtlarda kullanılan metal dolapları yeniden yorumlayarak ürettiği, tasarımcı Aykut Erol imzalı “Wall” dolabı Almanya’dan ödülle döndü.

ERSA Mobilya, Almanya’dan ödülle döndü!

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya, ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü.

ERSA Mobilya, Hotel Show Dubai'de ilgi odağı oldu!

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Hotel Show Dubai” fuarında, tekstil ürünlerinden, mimariye; tesisattan, mobilyaya kadar otel ekipmanı sağlayan katılımcılar, Türk firmalara büyük ilgi gösterdi.

Ersa en hızlı büyüyen 100 firma arasına girdi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında 44. sırada yer alıyoruz.

ERSA Mobilya yüzde 159 büyüdü!

ERSA Mobilya 2011-2013 döneminde % 159 büyüyerek, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi” arasına girdi.

Ersa Mobilya'dan gayrimenkulde yeşil işbirliği!

Dünyanın günden güne kirlenmesine dur demek için her sektörden bilinçli temsilciler, yaşanabilir çevrede, yaşam kalitesi yüksek, sürdürülebilir yapılar hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Ersa Mobilya projeleri Haberi

Ersa Mobilya projeleri

Mobilya sektörüne yön veren tasarımlarıyla çok sayıda ulusal ve uluslararası ödülün sahibi olan ERSA Mobilya,  ofislere estetik ve yarı şeffaf paravan çözümü sunan Şule Koç tasarımı GEO ürünüyle Almanya’dan ödülle döndü. Alman Tasarım Konseyi tarafından bu yıl 46’ncı kez düzenlenen “German Design Award 2016”da “Special Mention” ödülü kazanan ERSA Mobilya, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.İş, bilim ve tasarım dünyasının alanında uzman isimlerinden oluşan jüri tarafından verilen ödülle, ERSA’nın 2015 yılında kazandığı ödül sayısı 6 oldu. Yuvarlak bir arp gibi örülen GEO, sıra dışı bir paravan olarak ofislerin bölünmesine olanak sağlıyor. Yarı şeffaf görünümüyle, ofislerde ‘kendine ait alan’ isteyenlere gizlilik sunmasının yanında iletişimin de kopmamasını sağlayan GEO, tasarımcı Şule Koç imzasını...