25 / 04 / 2024

Ertaş Gayrimenkul

Ertaş Gayrimenkul

Ertaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Erkan Uğurluer ve Ruhi Taşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

ERT Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ERT Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Hakan Ertaç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Airport Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Airport Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Cem Ertaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Canalistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Canalistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 24 Ekim 2017'de Cem Ertaş tarafından kuruldu. 

Atabey Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atabey Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Tosun, Cengiz Tanrıgül, İdris Uğurlu, Metin Solmaz ve Veysel Ertaş ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut da gayrimenkul sertifikası kullanacak!

SPK Başkanı Vahdettin Ertaş gayrimenkul sertifikalarının banka ve aracı kurumlar aracılığıyla satışa sunulacağını belirterek, Emlak Konut'un da gayrimenkul sertifikası kullanacağını söyledi.

İşte gayrimenkul sertifikasıyla ilgili merak edilenler!

SPK Başkanı Vahdettin Ertaş'a göre, alternatif bir gayrimenkul finansman aracı olarak piyasaya giren gayrimenkul sertifikası sayesinde Kentsel Dönüşüm projeleri başka bir kaynak olmadan da tamamlanabilecek.

Kentsel dönüşümde yeni dönem!

SPK Başkanı Ertaş: "Gayrimenkul sertifikaları düzenlemesi için Kurulumuz görevlendirilmiştir. Düzenleme ile birlikte kentsel dönüşümde yeni bir dönem başlayacak" dedi.

Gayrimenkul Sertifikaları Tebliği çalışmalarında sona gelindi!

SPK Başkanı Ertaş: "Gayrimenkul Sertifikaları Tebliği üzerinde yürütülen çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Haziranda Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmesini bekliyoruz" dedi.

Vahdettin Ertaş: GYO'lara ekim ve kasım aylarında izin verdik!

Yatırım ortaklıkları hakkında da bilgi veren Ertaş, temel olarak gayrimenkul ve girişim sermayesi alanlarında faaliyet gösteren ve çoğunlukla borsada işlem gören bu ortaklıkların aktif toplamının 50 milyar lirayı geçtiğini söyledi.

Yatırımların finansmanında gayrimenkul sertifikaları kullanılmalıdır!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş, "Uzun vadeli yatırımların finansmanında kullanılacak diğer bir araç da gayrimenkul sertifikalarıdır." dedi.

Ertaş Gayrimenkul Haberi

Ertaş Gayrimenkul

Ertaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Erkan Uğurluer ve Ruhi Taşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu. Ertaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek,bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerinde irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ertaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Ardıç Sokak, Varyap Grand Tower A Kat:3...