19 / 04 / 2024

Ertuğ Ergün Turizm nerede

Ertuğ Ergün Turizm nerede

Ertuğ Ergün Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Ergün tarafından kuruldu. 

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Ertuğ Ergün Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğ Ergün Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Ergün tarafından kuruldu. 

Mehmet Ergün Turan: Piri Reis Vadisi Projesi birçok projeye rehberlik edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Konya ve Karaman’da TOKİ’nin yürüttüğü çalışmaları inceledi. M. Ergün Turan, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı da makamında ziyaret etti.

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ile birlikte Ankara’nın Çubuk İlçesinde yapımı devam eden “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi” şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

Mehmet Ergün Turan: Konutta talep patlaması var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin konut üretim segmentinde, özellikle orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde “balon değil talep patlaması” olduğunu açıkladı.

Cengiz Ergün: Manisa'yı baştan inşa ediyoruz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Manisa’nın 17 ilçesine en güzel hizmetleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, yeni projelerinden bahsetti.

Ergün Turan: TOKİ'de balon yok, talep patlaması var!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konutta 'balon' oluştuğu söylentilerine cevap verdi. Başkan Turan, TOKİ'nin ürettiği konutlara, birçok bölgede büyük ilgi olduğunu vurguladı..

Ergün Turan: TOKİ Yunuseli Konutları Türkiye'nin gururu olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, mahalle kültürünün toplumun istediği bir kültür olduğunu ve 4 ilde bunu başlatacaklarını söyledi. Turan, Yunuseli konutlarının Türkiye’nin gururu olacağını kaydetti.

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

Mehmet Ergün Turan: 281 bin konut planlamamız var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi 'nin 5. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Turan Yunuseli'nde yapılacak konutların gurur kaynağı olacağını belirtti.

Cengiz Ergün Manisa imar planı çalışmalarını inceledi!

Öğrencilerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa’da yaptıkları imar planı çalışmalarını inceledi.

Mehmet Ergün Turan: En yüksek bina TOKİ olmayacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

Ertuğ Ergün Turizm nerede Haberi

Ertuğ Ergün Turizm nerede

Ertuğ Ergün Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Ergün tarafından kuruldu. 

Ertuğ Ergün Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları...