29 / 03 / 2024

Ertuğrul Gündoğdu

Ertuğrul Gündoğdu

Ertuğrul Gündoğdu: Konut projelerinin yanı sıra astane ve okul gibi diğer önemli yapılarda da kullanılabilen sismik taşıyıcı sistemler ve tavan uygulamaları ile yıkımları ve can kayıplarını önlemek noktasında önemli bir adım daha atmış oluyoruz" dedi

Ertuğrul Gündoğdu: Yapıların sismik sisteme ihtiyacı var!

Kandilli Rasathanesi verilerine göre Türkiye’de her yeni gün, irili ufaklı 30 civarında deprem meydana geliyor. Aspen Yapı ve Zemin A.Ş Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu 'Yapıların sismik sisteme ihtiyacı var' dedi...

Ertuğrul Gündoğdu: Kamu yapıları özel malzemelerle inşa edilmeli!

Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu: “Okul, Fabrika, AVM, Hastane gibi kamu için kritik öneme sahip yapılar, yangına karşı geliştirilmiş tavan ve bölme duvar sistemleri gibi özel malzemeler ile inşa edilmeli”

Aspen Diversa binalarda yangından koruyan duvarlar oluşturuyor!

Yangına dayanıklı binalarda, zehirli gazlardan, yüksek ısıdan ve dumandan korunmak ve kısa sürede alanı tahliye etmek hayat kurtarıyor

Aspen ve Armstrong, depreme karşı tavan sistemini anlattı!

Yapı sektörünün devleri ASPEN ve ARMSTRONG firması depreme karşı duyarlılık göstererek, depremin hasarlarını en aza indirgemek için özel olarak ürettikleri tavan sistemlerini anlatan eğitim seminerlerinden ilkini İstanbul’da düzenledi

ASPEN yanmaz tavanlar, mimari yapıların yeni gözdesi!

ASPEN, ürünlerinde sunduğu estetik, pratik, akustik çözümlerin yanı sıra, İntegra Perspekta metal asma tavan sistemleri 45 dakika yangına dayanım sertifikası alarak can güvenliğinin en önemli önceliği olduğunu kanıtladı

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Oğuz Gündoğdu'dan korkutan deprem açıklaması!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, Marmara Denizi’nde ve  Muğla açıklarında yaşanan depremlerin olası İstanbul ve İzmir depremlerinin habercisi şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Gündoğdu Altyapı Telekom Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Altyapı Telekom Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Filit Gündoğdu tarafından kuruldu.

Oğuz Gündoğdu: İzmir'deki depremler artçı!

Jeoloji uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, İzmir'de meydana gelen depremlerin, deprem fırtınası olmadığını dile getirerek bu depremlerin artçı depremler olduğunu dile getirdi. 

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

İzmir depremi Marmara'yı tetikler mi? Oğuz Gündoğdu anlattı!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, İzmir'de 6,6 büyüklüğüne sahip depremin ardından Marmara'da beklenen depremi etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyor. Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, anlattı...

Oğuz Gündoğdu :Yıkımın sebebi eski binalar!

İzmir'de meydana gelen deprem  çok sayıda binanın yıkılmasına neden oldu. Jeofizik Uzmanı Oğuz Gündoğdu'na göre; bu binaların yıkılmasının nedeni, binaların yaşlı olması.

Ertuğrul Gündoğdu Haberi

Ertuğrul Gündoğdu


Kandilli Rasathanesi verilerine göre Türkiye'de her yeni gün, irili ufaklı 30 civarında deprem meydana geliyor. Uzun zamandır endişe ile beklenen Marmara depremi, içerisinde Türkiye'nin de bulunduğu geniş bir coğrafi bölgede beklenen diğer depremler, dünyanın bu bölgesinin deprem konusunda "riskli" olarak nitelendirilmesine yol açıyor. Yakın zamanda Pakistan'da yaşanan 7.8 büyüklüğündeki deprem, Türkiye coğrafyasında yaşanacak benzeri bir büyük deprem ihtimaline karşı, "Ne kadar hazırız?" sorusunu bir kez daha akıllara getirdi. Kentsel dönüşüm kapsamında başta hastane ve okul gibi binalar olmak üzere, mevcut binaları güçlendirme noktasında ne kadar önlem alındığı ve inşaat sektöründeki yeni binaların olası büyük depremlere karşı ne kadar dayanıklı olduğu adeta merak konusu…


Gelişen Teknoloji, Mimarlık ve Mühendislik Tecrübesi Deprem Yıkımlarını En Aza İndirir


Konuyla ilgili olarak Aspen Yapı ve Zemin...