05 / 12 / 2025

ertunga mimarlık projeleri

ertunga mimarlık projeleri

Türkiye sağlık alanında bölgede önemli bir merkez haline gelince, Türk mimarları da sağlık projeleriyle yurtdışına açılma fırsatı buldu. Has ve Ertunga Mimarlık yurtdışında çok sayıda hastane projesinin tasarımlarını üstlenmeye başladı

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan, İlker Arda, Levent Mehmet Karakaş ve Mehmet Ertunga Ulus ortaklığında kuruldu.

2018’in en iyi mimarlık projeleri belli oldu!

RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü, bu alandaki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. İşte RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü 2018’de kazanan ve dereceye giren o yapılar...

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Bursa Kayhan’daki sivil mimarlık örneği binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de 6 proje birden yapıyor!

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

Esbey Mimarlık'tan Konya'ya yeni konut projeleri!

Esbey Mimarlık Şirket Müdürü Muhammet Eskici, Konya'da yaşam standartlarını üst seviyede tutan projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Mimarlık öğrencilerinin restorasyon projeleri sergileniyor!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde 20014-2015 döneminde mezun olan öğrenciler, koruma restorasyon dersinde yaptıkları bitirme projelerini Rektörlük Sanat Galerisi'nde sergiledi.

Ataşehir Watergarden'ın tasarımını MDArch Mimarlık üstlendi!

Ataşehir’de salt gastronomi ve rekreasyona dayalı bir yaşam merkezi olarak Hollanda’lı T Concept firması tarafından tasarlanan Watergarden projesinin mekan organizasyonu ve iç mimari projeleri MDArch Mimarlık tarafından üstlenildi.

TSMD Mimarlık Türkiye Projeleri paneli düzenlendi!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serilerinin ilki Seranit Grup sponsorluğunda “Eğitim Yapıları” temasıyla 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

ertunga mimarlık projeleri Haberi

ertunga mimarlık projeleri


Türkiye sağlık alanında bölgede önemli bir merkez haline gelince, Türk mimarları da sağlık projeleriyle yurtdışına açılma fırsatı buldu. Has ve Ertunga Mimarlık yurtdışında çok sayıda hastane projesinin tasarımlarını üstlenmeye başladı


Sağlık pazarında önemli bir bölge haline dönüşen Türkiye, mimarların da yolunu açtı. Türkiye’deki hastaneleri gören bölge ülkeleri hastane projelerinin mimari tasarımını Türk mimarlara yaptırmaya başladı. Böylece müteahhitlerden sonra Türkiye’nin mimarları da yurtdışına açılmış oldu.


Bu yılın haziran ayında güçlerini birleştiren Has ve Ertunga Mimarlığa yurtdışında çok sayıda hastane projesi geldi. Konuyla ilgili bilgi veren Has Mimarlık Kurucu Ortağı Ayşe Hasol Erktin, “Ertunga Mimarlık Acıbadem Hastaneleri’nin mimarı, Has Mimarlık ise Anadolu Sağlık Merkezi’nin mimarı. Dolayısıyla bu birliktelikte Türkiye’de hastane konusunda en deneyimli mimarlık şirketi olduk” dedi. Bu referanslarla da yurtdışında çok rahat...