25 / 04 / 2024

erzincan çayırlı toki evleri

erzincan çayırlı toki evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan – Çayırlı 1. Etap toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Erzincan'a 84 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Erzincan Çayırlı'da yaptırılacak, 84 adet konut ve sosyal donatı adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatı işleri için ihaleye çıkıldı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Temmuz ayında TOKİ'den yeni jest geldi: Hemen teslim 182 adet konut 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatıyla satışa çıkıyor

TOKİ 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Hemen teslim edilecek dairelerde yüzde 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Erzincan Çayırlı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzincan Çayırlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzincan Çayırlısosyal konut projesi... 

ModernYaka'da sınırlı süre için 120 ay vade 0,99 faiz fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka'da sınırlı süre için 120 ay vade 0,99 faiz fırsatı başladı. İşte ModernYaka projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gram altın ve dolar için kritik tarih verildi! O tarihte yeni zirveler görülebilir!

Gram altın ve dolara ilişkin kritik açıklama ALB Yatırım Araştırma Müdürü Emre Çayırlı’dan geldi. İşte Çayırlı'nın dolar ve gram altın fiyatlarına yönelik dikkat çeken değerlendirmesi...

Otopark Yönetmeliği ay sonunda yürürlükte!

2018 yılının Şubat ayında açıklanan ve ‘her daireye bir otopark’ yapılmasını zorunlu kılan Otopark Yönetmeliği'nin ay sonunda yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Demokrasi ve Özgürlük Adası 6 ay sonra tamamlanacak!

Yassıada'da başlayan inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. 6 ay sonra açılması planlanan Demokrasi ve Özgürlük Adası'nda peyzaj çalışmaları başlayacak.

erzincan çayırlı toki evleri Haberi

erzincan çayırlı toki evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan – Çayırlı 1. Etap toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.


Proje kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. nin tüm Şubeleri aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 24 Ocak 2014 – 31 Mart 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.



TOKİ Erzincan Çayırlı 1. etapta 2+1 daire 75 bin 645 lira.



İlanın detayı için