28 / 03 / 2024

Erzincan Geçit 2. Etap toki fiyat

Erzincan Geçit 2. Etap toki fiyat

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede daire fiyatları 77 bin 376 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları ne zaman?

Erzincan Geçit 2.Etap TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Erzincan Geçit 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Erzincan Geçit 2.Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca satışa sunulan Erzincan Geçit 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 63 adet konut için başvurular bugün başladı..

Melikgazi Battalgazi Bulvarı'na üst geçit müjdesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan Karacaoğlu Mahallesi’ne üst geçit yaptırıldığını söyledi.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya’da yapımı tamamlanmak üzere olan Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde incelemelerde bulunarak, projenin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapıya geçit yok!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’in geleceğini korumak için kaçak yapıya geçit vermeyeceklerini bir kez daha vurguladı.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapıya geçit verilmiyor!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kaçak yapıya geçit vermeyeceklerini vurguladı.

Kütahya Kamil Saraçoğlu OSB'de üst geçit yapılıyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınındaki üst geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

Sivas Halfelik alt geçit projesine start verildi!

Sivasın her geçen gün artan trafik yoğunluğundan dolayı sürekli sorunlar yaşanan Halfelik Kavşağı için uygulamaya konulacak alt geçit projesinin inşaat çalışmaları başladı.

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startı verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.

Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nde son durum!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi temel atma töreninin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Erzincan Geçit Deresi rekreasyon projesinde çalışmalar başladı!

Erzincan Belediyesi, yürütmeyi planladığı dev yeşil alan projeleri ile 3 yıl içerisinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 metrekare artırmayı hedefliyor.

İzmit Tren Garı üst geçit çalışmaları başladı!

İzmit Tren Garı’nda bir süre önce başlanan üst geçit çalışmaları kaynak yetersizliğinden dolayı durdurulmuştu. TCDD Genel Müdürlüğüne gelen tepkiler üzerine üst geçitte çalışmalar yeniden başlatıldı.

Erzincan Geçit 2. Etap toki fiyat Haberi

Erzincan Geçit 2. Etap toki fiyat

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta 9 bin 285 TL peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Projede 80,66 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 evler bulunuyor. 


Toplam 36 dairenin ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı açık satışa sunulduğu Erzincan Geçit 2. Etap Projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. 


Daire fiyatları 77 bin 376 TL ile 92 bin 840 TL arasında değişiklik gösteren TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta 378,28 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 


TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları ne zaman?

Satış işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Erzincan Merkez Şubesi aracılığıyla yürütülen Erzincan Geçit TOKİ 2. Etap başvuruları 14 Eylül - 31 Aralık 2015 tarihlerinde kabul edilecek. 



Satış duyurusu için