26 / 04 / 2024

Erzincan Merkez kamulaştırma

Erzincan Merkez kamulaştırma

Erzincan ili Merkez İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Erzincan Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Zonguldak Merkez ve Çaycuma için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili, Merkez ve Çaycuma ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük Merkez için kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Zonguldak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bingöl Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Iğdır için acele kamulaştırma kararı!

Iğdır ili, Merkez, Karakoyunlu, Aralık ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Genel Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat İli Merkez İlçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Yozgat Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli, Merkez ve Dereli ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzincan Merkez kamulaştırma Haberi

Erzincan Merkez kamulaştırma

Erzincan ili Merkez İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında Erzincan Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi... 

Karar Sayısı: 2305
Erzincan ili Merkez İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında Erzincan Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı için