19 / 04 / 2024

Erzincan temel atma töreni

Erzincan temel atma töreni

Erzincan'da 100 milyon TL'ye mal olan 12 tesisin temeli atıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, temel atma törenine katıldı.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Erzincan Terzibaba Cami ve Külliyesi'nin temeli atıldı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 1200 kişilik Terzibaba camisi ve külliyenin inşaatında temel atma törenine katılım gösterdi.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Erzincan temel atma töreni Haberi

Erzincan temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Erzincan'ı şifalı bal üretim merkezi yapmak istiyoruz. O bakımdan buradaki vatandaşlara teklif ediyoruz. Paran yoksa gel kardeşim para, arazin yoksa ormandan size bal ormanı için yer vereceğiz. Kovanı yoksa kovan vereceğiz. Arın yoksa arı vereceğiz. Hatta parası yok diyenlere yüzde 20’si hibe geri kalanı faizsiz destek vereceğiz. Babası oğluna böyle imkan vermez." dedi.


Eroğlu, toplu temel atma ve açılış törenine katılmak üzere geldiği Erzincan'da, havalimanında Vali Ali Arslantaş, AK Parti Erzincan milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile bazı kurumların yöneticilerince karşılandı. 


Valiliği ziyaret eden Eroğlu, girişte valilik şeref defterini imzalayıp Vali Arslantaş'tan makamında kent hakkında bilgi aldı.


Bakan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, kentte 12 tesisin temelini atacağını belirterek, bu tesislerin...