24 / 04 / 2024

Erzurum 2015 projeleri

Erzurum 2015 projeleri

Erzurum yeni imar planı ile ihya edilecek. EBB Başkanı Sekmen Müceldili Konağı'nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yeni imar nazım planı ile diğer proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu! Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor! 

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu... Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Erzurum projeleri için beklenen tarih geliyor! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

Yatırımcılarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ Erzurum projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Erzurum 2020 projeleri nerelerde, 2020 Erzurum TOKİ başvuru berlgeleri neler? TOKİ Erzurum 2020 başvuruları ne zaman? İşte detaylarıyla TOKİ Erzurum 100 bin sosyal konut Erzurum projeleri...

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

Erzincan ve Erzurum'daki tramvay projeleri Bakanlığa devredildi!

Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait tramvay projeleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi..

Erzurum Şehristan Konutları’nın ticari üniteleri satışa çıkıyor!

Halk GYO ve ERKONUT ortaklığında inşa edilen ve Erzurum’un marka projeleri arasında yer alan Şehristan Konutları'nın ticari ünitelerinin satış ihalesi 23 Mayıs’ta yapılacak.

Erzurum'a 60 günde 60 büyük proje!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında yaptığı yatırım ve projeleri anlattı.

Erzurum 2015 projeleri Haberi

Erzurum 2015 projeleri

EBB Başkanı Sekmen Müceldili Konağı'nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yeni imar nazım planı ile diğer proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Sekmen, modern şehirlerin Anayasası olarak bilinen 1/5000 ölçekli imar planının meclis gündeminde olduğunu ifade etti. Başkan Sekmen, hafta içerisinde yeni imar planının meclisten geçeceğine belirterek. "Erzurum yeni bir imar nazım planına kavuşmuş olacak. 1/5000 ölçekli planla birlikte şehir merkezini ihya edeceğiz. Yeni konutlar yapılacak. Tarihi sit alanları korunacak. 


Modern ve güzel bir şehrin inşasını başlatacağız. Ayrıca Kale Çevresi'ııden başlayarak 060 dönüm alanda da Koruma İıııar Planı yapıyoruz. Amacımız şehrin tarihi, kültürel dokusunu koruma altına almak." dedi. 


KIŞ SPORLARI TESİSLERİ YAPILACAK 


2019 Avrupa Gençlik Kış ûlinıpiyadları (EYOD'nın Erzurum'a verildiğini de hatırlatan Büyükşelıir Belediye Başkanı bu amaçla şehri yeni sportif tesislerin yapılacağını söyledi. Sekmen....