27 / 04 / 2024

erzurum aziziye belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

erzurum aziziye belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Erzurum Aziziye Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Eski Mahalle İkinci Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı. Ilıca’nın çehresi ile birlikte kaderini de değiştirecek proje, ilçede büyük heyecan yarattı....

Karayolları bu ilde arazi satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de arazi satacak. Söz konusu arazi 76 bin 804 metrekare alana sahip.

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de 50 kaçak yapı yıkıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde izinsiz olarak inşa edilen garaj ve depoların da aralarında bulunduğu 50 yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

TOKİ Erzurum Aziziye projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum'da hayata geçirilecek olan 1013 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum Aziziye 1013 konut ihalesi 10 Haziran'da!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 10 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Erzurum Olur Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Erzurum'un Olur İlçe Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yeri kapanan 21 esnafa kira yardımında bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere göre, Olur ilçesinde kahvehane, çay ocağı, internet kafe, kuaför, cağ kebabı işletmeciliği yapan iş yerleri kapandı. 

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları!

TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Erzurum Aziziye Yeşil Mahallesi 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

erzurum aziziye belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

erzurum aziziye belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları


Erzurum’da kentsel dönüşümün öncü olan Aziziye’de dev adımlar atılıyor. 5 yılda 500 bin metrekare alanı kamulaştıran, 320 konutu hak sahiplerine teslim eden Aziziye Belediyesi, 90 milyon lirayı kamulaştırma bedeli olarak hak sahiplerine ödedi. Gezköy’de 300 bin metrekare, Ilıca Eski Mahalle birinci etapta 30 bin metrekare ve ikinci etapta da 55 bin metrekare olmak üzere, 385 bin metrekare alanın kamulaştırması tamamlanırken, Ilıca’da 81 bin metrekarelik Yeşil Mahalle’de de son aşamaya gelindi. Yine Ilıca’nın merkezinde bulunan 30 bin metrekarelik bahçe de, kent park adıyla mesire alanı olarak ilçeye ve Erzurum’a kazandırılacak. 


İHALE SÜRECİ BAŞLADI

Ilıca’nın merkezini ilgilendiren Eski Mahalle ikinci etap için TOKİ’de ihale süreci başladı. 85 bin metrekare ikinci etap için imar planı onaylandı, vaziyet planı, renderlar ve mimari proje de hazırlanarak...