25 / 04 / 2024

erzurum kamulaştırma kararları

erzurum kamulaştırma kararları

Erzurum ili İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan  bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bingöl’de HES için GES üretim tesisi, Çanakkale ve Balıkesir'de rüzgar enerji santralleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan acele kamulaştırma kararları bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bu illerde acele kamulaştırma kararı alındı! Cumhurbaşkanı imzalı kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Pek çok şehirde enerji üretimi ve iletim hatları için acele kamulaştırma kararları verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kararlar.... 

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Palandöken için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili Palandöken ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

4 il için kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı!

Elazığ, Erzurum, Malatya ve Tunceli illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Acele kamulaştırma kararları TBMM'de!

Acele kamulaştırma kararları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum İspir için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili, İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Erzincan'da TOKİ konutları için acele kamulaştırma kararı verildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre sosyal konut için acele kamulaştırma kararı verildi...

Erzurum İspir için acele kamulaştırma kararı!

Erzurum ili İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan  bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum Horasan için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Horasan-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Erzurum Yakutiye'de kamulaştırma kararı!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Gez semtinde yüksek binaların arasında yer alan bir arsayı kamulaştırma yaparak parka dönüştürüyor.

Tekirdağ Çorlu'da 78 alanda acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi sınırları içerisinde 78 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

erzurum kamulaştırma kararları Haberi

erzurum kamulaştırma kararları

Erzurum ili İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi... 

Karar Sayısı: 2060

Erzurum ili İspir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılması kararı için