18 / 04 / 2024

Erzurum Satılık Arsa İhalesi

Erzurum Satılık Arsa İhalesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Yakutiye İlçesi İstasyon Mahallesinde Bulunan 37 arsa ihale ile satılıyor. İhale 18 Ocak'ta gerçekleşecek..

Erzurum'da 20.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken'e bağlı Osmangazi ve Ş. İsmail Aksu Mahallesi'ndeki 5 arsasını satışa sunuyor. İhale 4 Ocak'ta yapılacak..

Erzurum'da 65.6 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken İlçesi Solakzade Mahallesi, Osmangazi Mahallesi ve Hasanibasri Mahallesi'ndeki arsalarını ihale usulü ile satışa sunuyor..

Erzurum'da 206.3 milyon TL'ye satılık 19 arsa!

Erzurum'da Yakutiye İlçesi İstasyon Mahallesindeki 19 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 23 Kasım'da yapılacak..

Erzurum'da 50.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan toplam 7 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Palandöken'de 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Palandöken'in H.Avni Ulaş Mahallesi'nde bulunan arsa 2 milyon 699 bin 424 TL'ye ihale edilecek.

Erzurum Palandöken'de 4.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Palandöken H.avni Ulaş mahallesinde bulunan konut arsası 4 milyon 866 bin 872 TL'ye ihale edilecek.

Palandöken Belediyesi'nden 4.8 milyon TL'ye 2 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde bulunan 2 konut arsasını ihaleye çıkarıyor. 4 milyon 876 bin TL değer biçilen arsaların ihalesi 24 Mart'ta yapılacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 22.5 milyon TL'den arsa satıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum ili Gez mahallesindeki arsayı 22 milyon 594 bin 768 TL'den satışa çıkardı. Satış, 31 Temmuz 2012 Salı günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş., Palandöken ilçesine bağlı Şehit İsmail Aksu Mahallesi'nde yer alan arsayı 33 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkardı.

Erzurum'da 21 adet satılık arsa!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan 21 adet arsayı satışa çıkardı.

Erzurum Büyükşehir'den 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Paladöken ilçesi Osmangazi mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 19 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Erzurum Yakutiye'de 6.8 milyon TL'ye kat karşılığı satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye İlçesi, Çırçır Mahallesi'nde yer alan 4 bin 142 metrekare büyüklüğündeki arsa, kat karşılığı satıyor...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Erzurum Satılık Arsa İhalesi Haberi

Erzurum Satılık Arsa İhalesi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye İlçesi İstasyon Mahallesinde Bulunan 37 arsayı ihale usulü ile satışa sunuyor. Konut ve ticaret+konut imarlı olan arsalar için toplam muhammen bedel 144 milyon 916 bin 469 TL olarak belirlendi. 


Arsaların ihalesi ise, 18 Ocak 2018 Perşembe günü saat 14.30’da Kapalı Teklif usulü ile Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda yapılacak.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait aşağıda mahalle, Ada, Parsel, Mesahası ve niteliği açık şekilde belirtilen arsaların satış ihalesi 18/01/2018 Perşembe günü saat 14.30’da 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine istinaden Kapalı Teklif usulü ile Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda yapılacaktır.

Söz konusu arsaların tahmin edilen (muhammen) satış bedelleri, ihalenin geçici teminat bedelleri aşağıda belirtilmiştir.


Yakutiye İlçesi İstasyon Mahallesinde Bulunan Arsalar

Arsaların satış bedelinin yüzde 50’si...