19 / 04 / 2024

Esenboğa Havalimanı ödül

Esenboğa Havalimanı ödül

TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, "Skalite 2014 Ödülleri"nde "Havaalanı Hizmetleri" kategorisinde ödüle layık görüldü..

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Mansur Yavaş’tan Esenboğa metrosu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda konuşan Mansur Yavaş, Ankara'daki Esenboğa Havalimanı'na şehir merkezinden ulaşımı kolaylaştıracak metro projesi için önemli açıklamalar yaptı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a 5 ödül birden!

Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, Remax Türkiye'nin düzenlediği ödül gecesinde toplam 5 ödül birden aldı..

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

Esenboğa Havaalanı Metrosu'nun inşaatı başlıyor!

Yenimahalle mitinginde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenimahalle ile Esenboğa Havalimanı arasındaki raylı sistem projesi için inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Kahramankazan-Esenboğa arası 30 kilometreye düşecek!

Kahramankazan ile Esenboğa Havalimanı arasındaki 70 kilometrelik mesafenin 30 kilometreye düşmesi için proje hazırlandı. Yolun projelendirme çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Esenboğa'ya raylı hat bir an önce ihale edilecek!

Esenboğa Havalimanı'na yapımı planlanan raylı sistemin ne zaman başlayacağı yönündeki soruya Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Hattın bir an önce ihale edilip yapılması lazım" yanıtını verdi...

Folkart'a 5 ödül birden!

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmeyi amaçlayan Real Estate Stars Ödülleri sahiplerine kavuştu.  Folkart, Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni’nde 7 kategoriden 5’inde ödül kazandı.

Esenboğa Havalimanı ödül Haberi

Esenboğa Havalimanı ödül

TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, "Skalite 2014 Ödülleri"nde "Havaalanı Hizmetleri"  kategorisinde ödüle layık görüldü. 


TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye turizminin gelişimine yönelik yatırımların ödüllendirilerek kalite bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl SKAL International tarafından düzenlenen "Skalite Turizm Ödülleri" sahiplerini buldu. 


Bu yıl 17'ncisi düzenlenen ödül töreninde "Havaalanı Hizmetleri" kategorisinde Ankara Esenboğa Havalimanı ödüllendirildi. Ödül, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer'e takdim edildi. 


Demirer, burada yaptığı konuşmada, TAV olarak Ankara Esenboğa Havalimanı'nda sundukları tüm hizmetleri yolcu memnuniyetini en üst seviyede önemseyerek gerçekleştirdiklerini belirtti. Demirer, şöyle devam etti: 


"Hizmetlerde kalite standartlarının en iyi şekilde sağlanıyor olması da ayrıca önemli. Bu paralelde tüm standartlarımızı dünya kriterlerini baz alarak sağlamayı sürdürüyoruz. Ülkemiz turizm sektörünün gelişerek kalite çıtasının artırılmasına yönelik yapılan yatırımların teşvik edilmesi...