27 / 04 / 2024

Esenboğa Havalimanı onarım ihalesi

Esenboğa Havalimanı onarım ihalesi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü; Esenboğa Havalimanı'nda 1 numaralı pist kanalı derz dolgu ve çatlak onarımı yapım işi ihaleye çıkıyor. İş 50 günde tamamlanacak.

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

A G Teknoloji İnşaat Mekanik Peyzaj Bakım Onarım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Genç tarafından kuruldu.

Mansur Yavaş’tan Esenboğa metrosu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda konuşan Mansur Yavaş, Ankara'daki Esenboğa Havalimanı'na şehir merkezinden ulaşımı kolaylaştıracak metro projesi için önemli açıklamalar yaptı.

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

Esenboğa Havaalanı Metrosu'nun inşaatı başlıyor!

Yenimahalle mitinginde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenimahalle ile Esenboğa Havalimanı arasındaki raylı sistem projesi için inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Kahramankazan-Esenboğa arası 30 kilometreye düşecek!

Kahramankazan ile Esenboğa Havalimanı arasındaki 70 kilometrelik mesafenin 30 kilometreye düşmesi için proje hazırlandı. Yolun projelendirme çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Esenboğa'ya raylı hat bir an önce ihale edilecek!

Esenboğa Havalimanı'na yapımı planlanan raylı sistemin ne zaman başlayacağı yönündeki soruya Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Hattın bir an önce ihale edilip yapılması lazım" yanıtını verdi...

Esenboğa Havalimanı Metrosu için ihaleye çıkılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İkinci 100 Günlük İcraat Programı kapsamında Ankara'da hayata geçirilecek 7 önemli projeyi açıkladı. Buna göre, Enseboğa Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı için 100 gün içerisinde ihaleye çıkılacak.

Esenboğa Havalimanı onarım ihalesi Haberi

Esenboğa Havalimanı onarım ihalesi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü; Esenboğa Havalimanı'nda 1 numaralı pist kanalı derz dolgu ve çatlak onarımı yapım işi ihaleye çıkıyor. İş 50 günde tamamlanacak. 


Esenboğa Havalimanı'nda 1 numaralı pist kanalı derz dolgu ve çatlak onarımı yapım işinin ihalesi, 29 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de DHMİ Havalimanı Başmüdürlüğü. Simülatör Binası ve Eğitim Tesisleri'nde ihaleye çıkacak. 


İHALE İLANI 


KABLO KANALI DERZ DOLGU ONARIM DHMİ.GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ESENBOĞA HAVA LİMANI BAŞMÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 33097


2014/113296


DHMİ ESENBOGA HAVALİMANI BAŞMÜDÜRLÜĞÜ ESENBOĞA 06970 ÇUBUK/ANKARA


İHALE İLANI


DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMİ)


ESENBOĞA HAVA LİMANI BAŞMÜDÜRLÜĞÜMDEN


DHMİ ESENBOĞA HAVALİMANI 1 NOLU PİST KABLO KANALI DERZ DOLGU VE ÇATLAK ONARIMI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye 


ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale...