26 / 04 / 2024

Esenler Otogarı yıkım

Esenler Otogarı yıkım

İBB, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki yıkım ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, otogarda metruk, sağlıksız koşular taşıyan ve tehlike arz eden binaların tespit edilip yıkıldığı kaydedildi.

Esenler Otogarı'ndaki metruk yapılar yıkıldı!

İBB tarafından devralınan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın alt katlarındaki metruk ve amacı dışında kullanılan alanların yıkımı tamamlandı....

Esenler Otogarı'nda yıkım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık'' dedi.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Balıkesir Erdek Otogarı yıkılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Balıkesir Toplu Taşıma’ya devredilen Erdek Otogarı yıkılıyor. Otogarın yıkım çalışmaları sona erdikten sonra alan araç otoparkı olarak kullanılacak.

İBB'den 'otogarda yıkım' açıklaması!

İBB, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki yıkım ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, otogarda metruk, sağlıksız koşular taşıyan ve tehlike arz eden binaların tespit edilip yıkıldığı kaydedildi.

Esenler Otogarı'nda yıkım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık'' dedi.

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti! 

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti. Yüzlerce dükkan, ofis ve yazıhane bulunan otogardan dev kira geliri bekleniyor. 

Esenler Karabayır'da yıkım çalışmaları başladı!

Esenler Karabayır'daki yıkım çalışmalarına sabah erken saatlerde başlandı. Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, önceden tahliye edilen binalardaki gerekli kontrollerin yapılmasının ardından yıkımın startını verdi.

Batman eski otogarında yıkım çalışmaları başladı!

Batman SGK ve İş Kur İl Müdürlüklerini bünyesinde barındıracak olan eski otogar alanında yapılacak inşaat öncesi yıkım ekiplerinden önce hurdacılar eski binaları yıkmaya başladı..

Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde yıkım başladı!

Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Esenler Oruç Reis Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan 182 konutun yıkımına başladı. Oruç Reis'te bugün 11 konutun yer aldığı 4 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Esenler'de dün sabah yapılan yıkım sırasında olaylar çıktı!

Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde dün sabah yapılan yıkım sırasında olaylar çıktı. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına karar verilen binanın kiracısı olduğu öne sürülen 2 kişi, yıkım ekiplerine direndi. Bunun üzerine olay yerine polis geldi.

Erdoğan Bayraktar Esenler’deki 859 konutun yıkım törenine katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Esenler’de Türkiye’nin ilk özel teşebbüs eliyle yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmalarına start verdi. Erdoğan Bayraktar Esenler’deki 859 konutun yıkım törenine katıldı...

Erdoğan Bayraktar Esenler'deki yıkım törenine katılacak!

Esenler'deki yıkım töreni bugün saat 15.00’da yapılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla da gerçekleştirilecek olan 859 dairenin yıkım etkinliği canlı yayın frekans bilgileri yayınlandı...

Erdoğan Bayraktar Esenler'de Cevizlibahçe'deki yıkım programına katılacak!

Esenler Nenehatun mahallesinde yapılacak Cevizlibahçe projesi kapsamında ilk bina yıkımının gerçekleştirileceği programda 27 Eylül Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da hazır bulunacak..

Cevizlibahçe kentsel dönüşüm projesinde 27 Eylül'de ilk yıkım yapılacak!

Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla Cevizlibahçe projesi 27 Eylül'de hayata geçiyor. Esenler Nenehatun mahallesinde yapılacak Cevizlibahçe projesinde, ilk binanın yıkımının 27 Eylül Cuma günü saat 15.30'da gerçekleştirileceği bildirildi...

Esenler Otogarı yıkım Haberi

Esenler Otogarı yıkım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Esenler'de bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki yıkım ile ilgili açıklama yayınladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İBB yıkılan binaların yasal olarak sahipleri veya kiracıları olmadığı için mevzuat kapsamında yazılı bir tebligat gönderilemediğini kaydetti.

İBB'den yapılan açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın mülkiyetinin 5 Mayıs tarihi itibariyle belediyede olduğu belirtilerek, otogarda metruk, sağlıksız koşular taşıyan ve tehlike arz eden binalar tespit edilip yıkımlarının yapıldığını açıkladı.

Açıklamada, yıkımı gerçekleşen yerler arasında sağlıklı şartlarda işleyen işletmeler bulunmadığı savundu. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Esnafın olduğu, ticaretin yapıldığı, sağlıklı şartlarda hizmetin verildiği yerlerde herhangi bir yıkım uygulaması yapılmamaktadır. İBB, yıkılan binaların yasal olarak sahipleri veya kiracıları olmadığı için mevzuat gereği yazılı bir tebligat gönderememektedir. Bu nedenle tebligat sözlü ve otogara asılan büyük afişlerle yapılmaktadır." 

İBB, bir süre önce...