16 / 04 / 2024

Esenler su kesintisinde son durum ne 28 kasım 2014

Esenler su kesintisinde son durum ne 28 kasım 2014

İstanbul Avrupa Yakası Esenler ilçesinin Oruçreis mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 28 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbullular dikkat! Yarın bazı mahallelerde su kesintisi yapılacak...

Yarın İstanbul'da, terfi merkezinde yapılacak iyileştirme çalışmaları sebebi ile Bağcılar ve Esenler'de bazı mahallelerde saat 10.00 ila 19.00 arasında su kesintisi yapılacağı açıklandı. İSKİ'den yapılan açıklama ve haberin detayları...

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Scalewatcher Su Arıtma Sistemleri ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scalewatcher Su Arıtma Sistemleri ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kars tarafından kuruldu.

Esenler'de 5 eğitim kurumu kapatıldı!

Esenler'de, haklarında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar"dan işlem başlatılan 5 eğitim kurumunun faaliyetleri durduruldu.

Hexitur Su Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hexitur Su Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ruşen Özkan 50 bin TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de kuruldu.

Esenler su kesintisi 11 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Esenler ilçesinin bazı mahallelerinde ana isale hattı arızası nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Esenler su kesintisi 11 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Esenler ilçesinin Davutpaşa ve Mimar Sinan mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Esenler su kesintisi 9 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Esenler ilçesinin Çifte Havuzlar ve Namık Kemal mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 9 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Esenler su kesintisi 4 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Esenler ilçesinin Fatih mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Esenler su kesintisi 3 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenler ilçesinin Havaalanı, Kemer ve Turgutreis mahallesinde şebeke hattı vana montajı değişimi nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Esenler Havaalanı Mahallesi’nde Focus Mebran kullanılıyor!

Esenler Havaalanı Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşümde, alanın zemin özellikleri ve zemin suyu tespitlerini yaparak bölgeye uygun nitelikte su yalıtımı malzemesi olan Focus Membran EP 300’ü radye jeneral temel altı uygulamalarında tercih edil

Esenler su kesintisi 28 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenler ilçesinin Oruçreis mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 28 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Esenler su kesintisinde son durum ne 28 kasım 2014 Haberi

Esenler su kesintisinde son durum ne 28 kasım 2014


İstanbul Avrupa Yakası Esenler ilçesinin Oruçreis mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 28 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. 


Arıza Tarihi : 2014-11-28 14:07:45

Arıza Yeri : ESENLER

Arıza Sebebi : 100 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : ORUÇREİS MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 28.11.2014 tarihinde saat 16:00 civarı bitirilmesi...