28 / 03 / 2024

esenyurt asrın konutları vaziyet planı

esenyurt asrın konutları vaziyet planı

Asrın konutları satılık konut fiyatları 147 bin 600 TL'den başlıyor. Beylikdüzü'nde Kuran İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 14 katlı tek blokta toplam 258 adet daireden oluşuyor...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Asrın felaketinin ardından gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir sene geçti. Yaşanan depremle beraber vatandaşlar, fay hattına uzak, nüfus yoğunluğunun az olduğu, az katlı ve yeni binaları tercih etmeye başladı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Ukrayna'da yasa değişiyor: Borçluların konutlarına el konabilecek!

Ukrayna'da 21 Nisan 2021’den itibaren, borçların karşılığında konutlara el konulmasını yasaklayan moratoryum bitiyor. Bu tarihten itibaren borçluların konutlarına el konabilecek.

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Biçer tarafından kuruldu.

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

Kuran Yapı'ya 1 yıl kesin mühlet verildi!

Asrın Konakları Marina ve Asrın Konutları projelerine imza atan Kuran Yapı konkordato davası görüldü. Mahkeme şirketin geçici mühlet süresini uzattı...

Kuran Yapı konkordato talebinde bulundu!

Asrın Konakları Marina ve Asrın Konutları projelerine imza atan Kuran Yapı konkordato talebinde bulundu. Şirkete 17 Ağustos 2018 tarihinden itibaren 3 ay süre ile geçici mühlet verildi...

esenyurt asrın konutları vaziyet planı Haberi

esenyurt asrın konutları vaziyet planı

Asrın Konutları satılık daire alternatifleri 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde. Proje Beylikdüzü'nde Kuran İnşaat imzası ile yükseliyor.


Asrın Konutları lokasyon olarak, Bauhaus, Marmarapark, Migros, Skyport, Real, Beylicium, Koçtaş, Darty, alışveriş merkezlerine, International Hastanesine, Esenyurt Devlet Hastanesine ve Beylikdüzü Medilife Cerrahi Merkezine 3-4 dakika uzaklık mesafesinde yer alıyor.


Beylikdüzü Asrın Konutları Projesi, 14 katlı tek blok olarak planlandı. Projede, fitness merkezi, Türk hamamı, kapalı otopark, mescid, buhar odası, toplantı odaları, sauna ve yüzme havuzu gibi alanlar yer alıyor.


Asrın konutları satılık 


Asrın konutları satılık daire fiyatları minimum 147 bin 600 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 75 metrekare ile 215 metrekare arasında değişiyor.


Asrın Konutları ne zaman teslim?


Toplam 258 adet daireye yer verilen Asrın Konutları, hemen teslim ediliyor. Projede hakkında detaylı...