16 / 04 / 2024

Esenyurt Bosspoint ne zaman teslim

Esenyurt Bosspoint ne zaman teslim

10 bin 729 metrekare alan üzerinde inşa edilen Esenyurt Bosspoint ÇED raporuna sahip tek proje özelliği taşıyor. Projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Esenyurt Bosspoint projesinde 265 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Esenyurt Bosspoint'te ödeme planı kapsamında 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükselen projede 1+1 ile 2+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Esenyurt Bosspoint satış ofisi!

Esenyurt Belediyesi'ne 5 dakika mesafede bulunan proje toplam 10 bin 729 metrekare alana yayılıyor. Esenyurt Bosspoint satış ofisi telefon numarası 0212 999 11 81 olarak belirlendi.

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Esenyurt Torium AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Torunlar GYO tarafından Esenyurt'ta inşa edilmiş Torium AVM'nin 44 bin 571 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Torium AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Esenyurt Akbatı AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Akiş GYO imzasıyla Esenyurt'ta inşa edilen Akbatı AVM'nin 65 bin 88 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Esenyurt Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2012 yılında Esenyurt'ta hizmete açılan ve E-5 hattı üzerinde konumlanan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Esenyurt'ta arsa satışı polemiği!

Necmi Kadıoğlu başkanlığı döneminde Esenyurt Üniversitesi'ne tahsis edilen 25 dönümlük arsanın Esenyurt Üniversitesi'ne satışı gündeme geldi. 

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlatan Ödül İstanbul Esenyurt'ta daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.  Peki Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı projesinde 15 Ekim'e kadar sürecek avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Özyurtlar tarafından inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı Konutları'nda 1+0'dan 4,5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Peki Meydan Ardıçlı Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Ak Proje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat imzasını taşıyan Esenyurt Akros İstanbul projesi 496 daire ve 33 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esenyurt Akros İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

Ödül İstanbul Esenyurt teslimleri ne zaman?

Ödül İstanbul projesi, 1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleri ile İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede ön satışlar başladı...

Esenyurt Bosspoint ne zaman teslim Haberi

Esenyurt Bosspoint ne zaman teslim

Esenyurt Bosspoint'te daire alanları 60 ile 149 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Toplamda 425 daire ve 17 dükkandan meydana gelen proje Boskan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Esenyurt Bosspoint projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri dizayn edildi. 18 ay taksitli ödeme imkanı bulunen proje konum olarak; İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükseliyor. 


Esenyurt Bosspoint 2 blok halinde inşa ediliyor. 24 ay 0 faiz ile ödemelerin yapılabildiği projede yüzde 60'lık alan yeşile ayrıldı.


Çocuk oyun alanları, Türk hamamı, sauna, voleybol sahası, fitness, basketbol,  1 adet açık yüzme havuzu ve otopark gibi sosyal alanlara sahip Esenyurt Bosspoint Esenyurt Belediyesine ve Devlet hastanesine 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Esenyurt Bosspoint fiyat listesi:

1 oda 1 salon daireler 165 bin TL

2 oda 1 salon...