26 / 04 / 2024

Esenyurt- Haramidere konut projeleri

Esenyurt- Haramidere konut projeleri

Gayrimenkuldeki gelişimin merkezi İstanbul'da şirketlerin gösterdiği performans yeni yerleşim bölgelerinin ortaya çıkmasına neden oluyor.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Esenyurt konut mağdurları Meclis'te! Milletvekilinden kamu kuruluşlarına çağrı! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamasında Esenyurt konut mağdurlarını da gündeme getirdi. İşte İzsiz'in o açıklaması... 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...

Esenyurt konut mağdurları için sunulan teklif reddedildi!

Binlerce konut mağdurunun bulunduğu İstanbul Esenyurt’ta vatandaşların sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla Esenyurt Belediyesi Meclisi’ne getirilen teklif, Cumhur İttifakı’nın oylarıyla ikinci kez kabul edilmedi.

En çok konut satılan ilçeler listesinde Esenyurt ve Çankaya yine zirvede!

Geçen yıl en çok konut satılan ilçeler listesinde Esenyurt 36 bin 234 adetle zirveyi alırken, Çankaya 27 bin 278 adetle ikinci, Keçiören 25 bin 283 adetle üçüncü sıraya yerleşti.

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Esenyurt İlçesi Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

En çok konut satışı yapılan ilçe Esenyurt oldu!

Ocak-ağustos döneminde en çok konut satışı yapılan ilçe 23 bin 79 adetle Esenyurt oldu...

Esenyurt- Haramidere konut projeleri Haberi

Esenyurt- Haramidere konut projeleri


Gayrimenkuldeki gelişimin merkezi İstanbul'da şirketlerin gösterdiği performans yeni yerleşim bölgelerinin ortaya çıkmasına neden oluyor. Bunlardan biri de Esenyurt-Haramidere aksı. Bir taraftan Beylikdüzü'ne diğer taraftan Bahçeşehir'e komşu olan bölge, çok sayıda markah konut üreticisinin yeni üssü haline geldi. Ulaşım projeleriyle bölgenin değerinin daha da artması bekleniyor. 


Türkiye'nin ilk uydu kenti Bahçeşehir kurulduğunda çevresinde yerleşim alanı yok denecek kadar azdı. Zaman içinde Esenyurt ve Beylikdüzü semtleri istanbul'un yeni yerleşim alanları olarak dikkat çekmeye başladı. Bu gelişimde orta ve alt gelir grubuna hitap edecek yerleşim alanlarına olan talebin büyük etkisi oldu. Site tarzı planlı yapılaşmasıyla dikkat çeken ancak yoğun konut stoku nedeniyle fiyatların gevşemesi beklenen Beylikdüzii'nün kaderini metrobiis hattının devreye alınması pozitif yönde etkilemişti. İstanbul'da orta ve alt gelir grubunun konut talebine yanıt...