19 / 04 / 2024

esenyurt neden tercih ediliyor

esenyurt neden tercih ediliyor

Hiper Gayrimenkul'ün patronu Genç, "Her yıl İstanbul’da fiyatlarda yüzde 25-30 arası bir artış var. İstanbul’un taşı toprağı altın diye bir laf vardı, gerçekten de öyle... " diyor.

Giydirme cephe nedir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat sektöründe de yenilikçi uygulamalar yapılıyor. Bu uygulamalardan biri de giydirme cephe olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, yapıların korunaklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Peki giydirme cephesi nedir ve neden tercih edilir? 

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

Vatandaşlar tercihlerini altın yerine artık gümüşten yana yapıyor. Altına olan talep gittikçe azaldığı şu günlerde gümüşe olan talep yükseldi. Neden mi? İşte cevabı...

Yabancılar konutta neden Türkiye'yi tercih ediyor?

Türk Lirası'nın değerinin düşmesi sonrasında Türkiye konut yatırımında yabancıların radarına girdi. Peki, bu sebep dışında yabancılar neden Türkiye'den konut alıyor? İşte detaylar...

Sanal ofisler neden tercih ediliyor?

İş hayatına yeni atılan ve sektörün dinamiklerine hâkim olmayan işletmelerin, sıfırdan kendilerine uygun bir çalışma ortamı yaratmaları oldukça zor olabiliyor. Bu zorluklar, sanal ofislerle kolayca aşılabiliyor.

Ekrem İmamoğlu: Esenyurt bir imar faciasıdır!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt’ta can kaybına neden olan sel felaketle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı...

Küresel finans devleri neden Çin'i tercih ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Küresel finans devleri neden Çin'i tercih ediyor!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 16 maddelik analizi...

Yabancı yatırımcı en çok 250 bin dolarlık evleri tercih ediyor!

Yabancılara konut satışları son yılların en yüksek seviyesine ulaştı. Boğaz’da yalı isteyenler de Esenyurt’ta küçük daire isteyen de var. Yabancı alımlarında en çok tercih edilen ise vatandaşlık sınırı olan 250 bin dolarlık evler.

Ortak yaşam konseptinin tercih edilmesini sağlayan 5 neden!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, ortak yaşam konseptinin tercih edilmesini sağlayan o önemli 5 nedeni sıraladı...

Konut alıcısı neden Esenyurt'u tercih ediyor?

AVEB Proje ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Burçin Çelik, konut alıcısının neden Esenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece üçgenini tercih ettiğini açıkladı..

Esenyurt ve Beylikdüzü'ne neden yatırım yapmalı?

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, İstanbul'un en çok gelişen ilçelerinden olan Esenyurt ve Beylikdüzü hakkında bilgiler verdi.

Konut yatırımında neden Florida'yı tercih etmeli?

Geçtiğimiz yılı dünya şampiyonu olarak tamamlayan emlak dünyasının rekortmenlerinden Evrim Kırmızıtaş Başaran ''Konut yatırımında neden Florida'yı tercih etmeli'' hususunu kaleme aldı.

Vatandaş kira ödemek yerine satın almayı tercih ediyor!

Kiralık ev fiyatları yüzde 25 geriledi. Esenyurt bölgesinde daire kiralamak yerine vatandaş satın almayı tercih ediyor.

Yeşil Vadi İnşaat neden Bursa'yı tercih etti!

Bursa'daki 7 projesiyle son yıllarda adından sıkça söz ettiren Yeşil Vadi İnşaat'ın Genel Müdürü Salim Al Law, gayrimenkul sektöründe neden Bursa'yı tercih ettiklerini agazete' ik paylaştı.

esenyurt neden tercih ediliyor Haberi

esenyurt neden tercih ediliyor

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, Katarlı yatırımcılarla ortak Beylikdüzü’nde yeni bir projeye başlamak için görüşmeler yaptıklarını söyledi. Türkiye’den konut alan yabancıların tamamı aynı zamanda potansiyel gayrimenkul sektörü oyuncusu olduğunu vurgulayan Genç, “Özellikle Arap dünyası ve Ortadoğu’dan gelip İstanbul’da konut alanların amacı aynı zamanda işini, gücünü ailesini buraya taşımak. Çünkü ne olursa olsun, hala kendi ülkelerinden daha fazla Türkiye’ye güveniyorlar” diye konuştu. Genç, Arap dünyasındaki Türkiye’ye bakışını şöyle anlattı: Yemen’in Suudi Arabistan’ın elitleri bize gelip, ‘bizim ülkemizde ne olur ne olmaz bilemiyorum, ev alıp ailemi İstanbul’a taşıdım. İşlerimi de buraya kaydıracağım. Beraber iş yapalım diyorlar. Hâlâ Türkiye'yi Müslüman ülkelerin son kalesi olarak görüyorlar." 


2015 zor bir sene miydi gayrimenkul sektörü açısından? 

2015’te gündemimizi seçimler meşgul etti. Yatırımcılar, ‘bekleyelim, görelim’ mantığındaydı....