23 / 04 / 2024

Sanal ofisler neden tercih ediliyor?

Sanal ofisler neden tercih ediliyor?

İş hayatına yeni atılan ve sektörün dinamiklerine hâkim olmayan işletmelerin, sıfırdan kendilerine uygun bir çalışma ortamı yaratmaları oldukça zor olabiliyor. Bu zorluklar, sanal ofislerle kolayca aşılabiliyor.



Firmalar, sektördeki konumlarını güçlendirmek ve prestijli bir marka kimliğine sahip olmak için profesyonel bir imaj sergilemektedirler. Müşterilerin gözünde profesyonel bir imaj yakalamanın en önemli yollarından bir tanesi de kurumsal profilinizi onlara en iyi şekilde yansıtmaktır. Örneğin sizlerden hizmet almak isteyen bir müşteri, telefon yoluyla şirketinize ulaştığında bir sekreterle karşılaşıyorsa veya sizlerle görüşmek isteyen müşteriler, profesyonel bir plazada karşılanıp ağırlanıyorsa şirketiniz büyük oranda prestij kazanacaktır.
 
Tüm bu gerekliliklerin yanında, yeni kurulan şirketler bu profesyonel imajı yaratmak için yeterli bütçeye sahip olmayabilirler. İşte burada Ofis Alsancak’ın sanal ofis hizmeti devreye giriyor. Ofis Alsancak, şirketinizin sektörde yükselebilmesi için ihtiyacı olan şirket adresini sizlerin ayağına getiriyor. Alacağınız sanal ofis hizmeti, bir şirket olabilmeniz için gereken resmi adresi sizlere sunuyor. Ofis Alsancak’ın ayrıcalıklı sanal ofis paketleri içerisinde, toplantı salonu kiralama, kargo karşılama ve kargo yönlendirme, sekreter hizmetleri, müşteri karşılama ve iş görüşmesi hizmetleri, prestijli resmi adres olanağı gibi önemli hizmetler bulunuyor. 

Peki sanal ofislerin, gerçek ofislerden farkı nedir? Şirketler neden sanal ofisi tercih etmelidir? Sanal ofis fiyatları avantajlı mı? Yeni kurulan işletmelerin bilmesi gereken tüm bilgileri bu yazımızda sizlere aktaracağız.  

Neden Sanal Ofisi Tercih Etmeliyiz? 

İş hayatına yeni atılan ve sektörün dinamiklerine hâkim olmayan işletmelerin, sıfırdan kendilerine uygun bir çalışma ortamı yaratmaları oldukça zordur. Üstelik şu anda dünyayı etkisi altına almış Covid-19 salgını ve yeni yaşanan  İzmir  depremi gibi felaketler, yeni işletmelerin başa çıkabileceği olaylar değildir. Bu gibi afetlerde şirketler büyük zarar görmekte ve ofisler kapanmaktadır. Bu yüzden yüksek güvenlikli ve profesyonel hizmet sağlayan kuruluşlar en mantıklı tercih haline geliyor.

Bu aşamada oldukça uygun fiyata, hem prestijli bir iş adresine sahip olmak hem de toplantılar, grup çalışmaları, kargo yönlendirmeleri ve sekreter hizmetleri gibi önemli uygulamaları kullanmak sanal ofisler sayesinde mümkün hale geliyor. İş hayatının gereksinimlerine ve piyasanın durumuna alışmak için sanal ofisler, işletmelerin en çok tercih ettiği hizmetler arasında yerini almaya başladı. 

Sanal ofislerin işletmeler adına oluşturduğu bir diğer avantaj ise çalışanlarına sağladığı esnek ve rahat çalışma olanaklarıdır. Bir işletme, yapmak istediği toplantıları profesyonel bir salonda gerçekleştirebilir ve küçük bir görüşme için yine prestijli bir adresi kullanabilir. Fakat bu görüşmeler sadece belirli günler olacağından, şirket çalışanları her gün aynı adrese aynı saatte gelmek zorunda kalmazlar. Eğer şirket altyapınızı düzgün kuracağınıza ve çalışma düzeninizi, çalışanlarınıza uygun bir şekilde aktarabileceğinize inanıyorsanız Ofis Alsancak’tan alacağınız sanal ofis hizmetleri verimliliğinizi büyük oranda arttıracaktır. Çalışanlarınızın kendi güvenli alanları içerisinde rahat bir şekilde çalışmanın, aynı zamanda profesyonel bir oluşumun parçası olmanın konforuyla motive olacağından emin olabilirsiniz. 

Bahsetmemiz gereken bir diğer önemli nokta, müşterilerinize sanal ofisler aracılığıyla yansıtabileceğiniz profesyonel kimliktir. Bir şirketin Alsancak’ta büyük şirketlerin arasında, plazalarda ofisinin bulunması, görüştüğünüz müşterilere verdiğiniz kartta bu adreslerin yazması aslında sizlere büyük bir avantaj sağlayacak. 

Şöyle ki, müşteriler kartta adresinizi gördüğünde, merkezi bir yerde güzel bir ofise sahip olmanın verdiği üst düzey marka kimliğini hissedeceklerdir. Aynı zamanda sizlerle görüşmeye geldikleri zaman; düzenli, iyi işleyen ve sağlam bir ofis hayatınız olduğunu da gözlemleyebileceklerdir. Bu açıdan baktığımızda Ofis Alsancak’tan bir sanal ofis kiralamak, şirketiniz adına yapabileceğiniz en değerli yatırımlardan birisi olarak gözüküyor. Bütçenizi zorlamayacak ve gereksiz harcama yapmak zorunda kalmayacağınız bu güzel hizmet, sizleri bir adım daha ileri taşıyacak en önemli hamlelerden bir tanesidir.

Ofis Alsancak ile Hayallerinizdeki İşletmeye Sahip Olun

Ofis Alsancak, sizlere ayrıcalıklı bir plaza yaşamı ve prestijli bir kurumsal adres vadediyor. Bütçeniz hangi seviyede olursa olsun, çalışanlarınızın rahat edebileceği, kargolarınızın karşılanıp sizlere gönderileceği, profesyonel mail ve telefonlarınızın cevaplanacağı, iş görüşmelerinizi en iyi şekilde yapabileceğiniz sanal ofislere kolayca sahip olabilirsiniz. Bahsettiğimiz avantajların yanı sıra paylaşımlı ofisler sayesinde, ihtiyacınız olmayan saatler için ofisinize ücret ödemek zorunda kalmayacaksınız. Yalnızca toplantı saatleri için toplantı salonumuza ücret ödemek, sadece iş görüşmelerinde kullanacağınız ofisinizi en ucuz fiyatla kiralamak şirketinizin gider kalemlerini büyük ölçüde daraltacak ve ekonomik olarak sizleri daha yukarı taşıyacaktır.

Neden mi Ofis Alsancak? 

-Çalışma ortamı için yüklü miktarda harcama yapmanıza gerek kalmayacak. En uygun çalışma alanlarına anında sahip olabilirsiniz.

-Çalışanlarınızın konforunu düşünen bir işletmeyseniz, sanal ofis hizmeti verimliliğinizi kat kat arttıracak. Tüm ortamlarda çalışabilme esnekliğinin yanında, prestijli bir işletmeye ait olma hissi çalışanlarınızı oldukça mutlu edecek.

-Müşterilerinizin şirketiniz adına iyi bir ilk izlenime sahip olabilmeleri için sanal ofisler en iyi seçenektir. Köklü ve marka kimliği yüksek bir işletme olarak daha fazla müşteri kazanmak istiyorsanız, bu ofisler sayesinde hedeflerinize ulaşabileceksiniz.

-Şirketinizin kurulması için gereken ofis adresinizi, en saygın noktadan ayırtabilme olanağı da hizmetlerimizin avantajlarından bir tanesidir. Kartvizitinizde sizleri en iyi şekilde temsil edebilecek bir adres bilgisine sahip olacak, şirketinizi kurmak için ayrı bir yer kiralama zahmetine girişmeyecek ve ev adresinizi şirket adresi olarak gösterme uğraşına da girmek zorunda kalmayacaksınız.

-Tüm bu inanılmaz özelliklerin yanında, gerçek ofislerle kıyaslanamayacak kadar avantajlı ücretler ile profesyonelliğe ilk adımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Sanal ofis fiyatları sizin ve işletmenizin bütçesini büyük oranda rahatlatacaktır. 

Eğer sizler de iş dünyasına hızlı bir giriş yapmak, hedeflerinize daha hızlı ulaşmak ve çalışmalarınızı güçlendirmek istiyorsanız, Ofis Alsancak güvencesiyle mükemmel sanal ofislere sahip olabilirsiniz. Firmanızı temsil edecek güçlü bir merkezi sizlere en uygun fiyatlara sunan şirketimiz, daima müşterilerini memnun etmeye ve onlara en kaliteli hizmeti vermeye devam ediyor. Yeni kurulan işletmelerin sektörde gelişebilmesi ve daha en baştan hızlı projelerle yükselebilmesi sanal ofisler sayesinde artık mümkün!  
 


Geri Dön