19 / 04 / 2024

Esenyurt Nlogo Konutları satılık

Esenyurt Nlogo Konutları satılık

Nlogo İstanbul Evleri teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirtiliyor. Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Esenyurt'ta konutların geri dönüş süresi 19 yıl!

Esenyurt'ta ortalama konut fiyatı 216 bin TL, ortalama kira 983 TL. İlçede konutların geri dönüş süresi 19 yıl....

Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi!

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından 27 blok olarak hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Esenyurt Meydan Ardıçlı Konutları satış fiyatları!

Meydan Ardıçlı Konutları 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire seçenekleriyle İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje 545 milyon TL yatırım bedeliyle Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından inşa ediliyor...

Esenyurt Meydan Ardıçlı Konutları fiyat!

Meydan Ardıçlı Konutları Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. 1.681 daire ve 125 ticari alana yer verilen proje İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor...

Esenyurt'ta konutların metrekaresi 1.700 TL'den başlıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Esenyurt’ta konut fiyatlarının 2016 ağırlıklı bölge ortalamasının 3.500 TL/ metrekare, Beylikdüzü’nde ise 4.750 TL/metrekare olarak tespit ettiklerini kaydediyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul'da 0,70 faizle!

Nlogo İstanbul, Özyurtlar İnşaat tarafından 3 etap halinde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor.

HEP İstanbul Konutları Esenyurt fiyat listesi!

HEP İstanbul Konutları Esenyurt fiyat listesi 343 bin TL'den başlayarak değişiyor. HEP İstanbul projesi Nisan 2017'de teslim edilecek...

Esenyurt'taki konutlar Beylikdüzü olarak satılıyor!

Beylikdüzü'nde hizmet veren birçok emlakçı, Esenyurt'un uzak bölgelerinde yapılan konutların bazı emlak siteleri tarafından Beylikdüzü adres gösterilerek satışa sunulduğunu ifade ederek vatandaşı mağdur ettiğini savundu.

Nlogo İstanbul Konutları Esenyurt fiyat!

Nlogo İstanbul Konutları Esenyurt projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor. Nlogo İstanbul'da 1+1 fiyatına 2+1 daire avantajı sunuluyor...

Özyurtlar Nlogo Evleri Esenyurt fiyatlar!

Özyurtlar Nlogo Evleri Esenyurt fiyatları 2+1'lerde 379 bin TL'den başlıyor. Nlogo İstanbul projesinde 48 aya kadar vade farksız taksit fırsatı sunuluyor...

Nlogo Esenyurt Özyurtlar ödeme şekli!

Nlogo Esenyurt Özyurtlar projesinde Ramazan ayına özel kampanyalı fiyatlarla satışlar yapılıyor. Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Esenyurt Nlogo Residence fiyat listesi!

Esenyurt Nlogo Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Torium AVM’ye 5 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları!

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları 2+1'lerde 299 bin TL'den başlıyor. Torium AVM’ye 5 dakika uzaklıkta olan projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Esenyurt Nlogo Konutları satılık Haberi

Esenyurt Nlogo Konutları satılık

Nlogo İstanbul Rezidans'ta 48 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. 7 bloktan meydana gelen projede konutların alanları 40 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiyor. 


Nlogo İstanbul Evleri teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede 2 bin 679 adet daire ve 100'den fazla dükkan mevcut. 


Özyurtlar Nlogo Konutları Atatürk Havaalanı’na 15 dakika, Marmarapark AVM’ye, Torium AVM’ye, Bauhaus'a 5M Migros’a, Akbatı AVM’ye, Koçtaş Yapımarket’e ve Real Hipermarket'e 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Konut tipleri arasında stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1'lerin bulunduğu Esenyurt Nlogo Residence'de sauna, yürüyüş parkurları, sinema salonu, hamam, yüzme havuzu, fitness, spor alanları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları sunuluyor. 


Esenyurt Nlogo Evleri fiyatları stüdyo dairelerde 139 bin TL, 1+1 dairelerde 209 bin TL, 2+1 dairelerde...