19 / 04 / 2024

esenyurt ofis fiyatları

esenyurt ofis fiyatları

Özyurtlar İnşaat girişimi ile hayata geçirilen N Cadde projesinin satışları 149 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor. Projede 36 aya kadar vade avantajı sunuluyor...

Esenyurt N Cadde 'de 149 bin liraya: 36 ay vadeyle!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği N Cadde projesinin satışları başladı. Projede fiyatlar 149 bin liradan başlıyor ve minimum yüzde 30 peşinatla ofis alınabiliyor..

Seba Office Boulevard ofis fiyatları!

Seba Office Boulevard ofis fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 24 bin 621 metrekare olarak belirlenen projede 204 adet bağımsız birim yer alıyor.

Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 331 adet daireden meydana geliyor. Soğanlık DKY Kartal ofis fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor.

DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta olan projede teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki DKY Kartal ofis fiyatları ne kadar?

Kartal İz Park ofis fiyatları!

Kartal İz Park ofis fiyatları 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 blok halinde hayata geçirilen proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükseliyor.

Hep İstanbul Esenyurt ev fiyatları!

Toplam 1424 daireden meydana gelen proje İstanbul'un Esenyurt'ta bulunuyor. Proje 11 blok şeklinde inşa ediliyor. Hep İstanbul Esenyurt ev fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.

İzmir Bornova 4S ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre anayola 250 metreye kadar uzaklıkta bulunan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis bulunuyor. İzmir Bornova 4S ofis fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları!

Ferko İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ferko Signature projesi 2 blok halinde yükseliyor. Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları!

2 blok halinde yükselen Ferko Signature Levent projesi Ferko İnşaat imzası taşıyor. Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Metrowin Tower ofis fiyatları!

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Levent Ferko Signature ofis fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature ofis fiyatları metrekare birimine göre 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları!

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Hep İstanbul Esenyurt satış fiyatları!

TEM ve E-5 bağlantı yollarının kesişiminde yükselen proje 14 sıra bina ünitesi şeklinde yükseliyor. Hep İstanbul Esenyurt satış fiyatları 267 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Avrupa Kale Konutları'nda ofis fiyatları 2 milyon 350 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale projesi İstanbul Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Ofis, dükkan ve dairelerin satışa sunulduğu projede ofis fiyatları 2 milyon 350 bin TL'den başlıyor.

esenyurt ofis fiyatları Haberi

esenyurt ofis fiyatları



Konum olarak Esenyurt'ta yükselen Esenyurt N Cadde projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Tek bloktan oluşan Esenyurt N Cadde 16 kattan meydana geliyor. İçerisinde yer alan dairelerin1 oda 1 salon tipinde tasarlandığı  N Cadde Esenyurt 'ta bu daireler aynı zamanda ofis olarak da kullanılabiliyor. Projenin satış süreci devam ediyor. 



Doğan Araslı Caddesi'ne yakın konumda bulunan N Cadde Esenyurt'taki ofislerin alanları 75 metrekareden başlıyor, 80 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. Projede yer alan daieler 149 bin liradan başlangıç gösteren fiyatlarla satılıyor. 


 Özyurtlar N Cadde 'de tutarın minimum yüzde 30'u peşinat bedeli olarak ödendikten sonra kalan miktar  36 aya kadar firma bünyesinde taksitlendiriliyor.


Teslimat süreci 24 ay sonra başlayacak olan  Esenyurt N Cadde Avrupa Tıp Merkezi'nin karşısındaki konumu ile dikkat çekiyor. Projede otopark, ofis içi...