24 / 04 / 2024

N Cadde Esenyurt 'ta minimum fiyat 149 bin lira: 24 ayda teslim!

N Cadde Esenyurt 'ta minimum fiyat 149 bin lira: 24 ayda teslim!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Cadde

Özyurtlar İnşaat girişimi ile hayata geçirilen N Cadde projesinin satışları 149 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor. Projede 36 aya kadar vade avantajı sunuluyor...





Konum olarak Esenyurt'ta yükselen Esenyurt  N Cadde  projesi  Özyurtlar İnşaat  tarafından hayata geçirildi. Tek bloktan oluşan Esenyurt N Cadde 16 kattan meydana geliyor. İçerisinde yer alan dairelerin1 oda 1 salon tipinde tasarlandığı  N Cadde Esenyurt 'ta bu daireler aynı zamanda ofis olarak da kullanılabiliyor. Projenin satış süreci devam ediyor. 



Doğan Araslı Caddesi'ne yakın konumda bulunan N Cadde Esenyurt'taki ofislerin alanları 75 metrekareden başlıyor, 80 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. Projede yer alan daieler 149 bin liradan başlangıç gösteren fiyatlarla satılıyor. 


 Özyurtlar N Cadde 'de tutarın minimum yüzde 30'u peşinat bedeli olarak ödendikten sonra kalan miktar  36 aya kadar firma bünyesinde taksitlendiriliyor.


Teslimat süreci 24 ay sonra başlayacak olan  Esenyurt N Cadde Avrupa Tıp Merkezi'nin karşısındaki konumu ile dikkat çekiyor. Projede otopark, ofis içi hizmet ve güvenlik olanakları mevcut.



Web adresi: http://www.ozyurtlar.com/

Telefon: 444 40 27

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön