29 / 03 / 2024

Esenyurt N Cadde

Esenyurt N Cadde

Özyurtlar İnşaat N Cadde projesi Esenyurt' ta inşa ediliyor. N Cadde projesinde ofislerin fiyatları 149 bin TL' den başlıyor. Projede daire teslimleri için 24 ay sonrası düşünülüyor...

N Cadde Esenyurt 'ta minimum fiyat 149 bin lira: 24 ayda teslim!

Özyurtlar İnşaat girişimi ile hayata geçirilen N Cadde projesinin satışları 149 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor. Projede 36 aya kadar vade avantajı sunuluyor...

Esenyurt N Cadde 'de 149 bin liraya: 36 ay vadeyle!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği N Cadde projesinin satışları başladı. Projede fiyatlar 149 bin liradan başlıyor ve minimum yüzde 30 peşinatla ofis alınabiliyor..

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

Meydan Ardıçlı, Esenyurt’u dünyanın en büyük meydanlarıyla yarıştıracak!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding işbirliğinde Esenyurt’ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin, alışveriş ve yeme- içme mekânlarını içine alan cadde ve sokaklardan oluşan ticari alanları, uluslar arası yabancı markalar için cazibe yarattı...

Esenyurt’ta yolda meydana gelen çökme onarıldı!

Esenyurt'ta cadde üzerinde meydana gelen çökme belediye ekipleri tarafından onarıldı.

Nidapark Küçükyalı'nın cadde dükkanları satışta!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan 92 dükkandan 61’ini satışa sunuyor. 

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm ne durumda?

Gazete Habertürk yazarlarından Mimar Esin Tümer, Bağdat Caddesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını Cadde'de projeler üreten müteahhit firmalara sordu. İşte,  Mimar Esin Tümer'in yazısı.. 

Niğde'de görme engelliler için düzenlenen caddeler TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki yapıların, cadde ve kaldırımların görme engellilere uygun hale getirilmesi çalışmaları meclis gündemine taşıdı..

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Regnum Sky Tower Çukurambarı hareketlendirecek!

KONUT, restoran ve işyerlerini bir araya getiren yapısıyla Başkent'in yeni merkezi olarak kabul edilen Çukurambar'daki canlılığın Regnum Sky Tower'ın cadde mağazaları ile daha da artması bekleniyor.

Enplus, Bağdat Caddesi’nde yeni mağaza açtı!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar birçok markanın Cadde’de bulunan mağazasını kapatmasına yol açarken Enplus, Bağdat Caddesi’ndeki yeni mağazasını faaliyete geçirdi.

Esenyurt N Cadde Haberi

Esenyurt N Cadde


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Cadde projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Özyurtlar İnşaat N Cadde projesinde daireler 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Özyurtlar İnşaat N Cadde projesi 112 adet home ofis ve 11 adet dükkandan meydana geliyor. N Cadde projesinde yer alan ofisleri 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Özyurtlar İnşaat N Cadde projesinde yer alan ofislerin büyüklüğü 70 metrekare ile 75 metrekare arasında değişiyor. Esenyurt N Cadde'de ofislerin teslim tarihi olarak 24 ay sonrası belirlendi.


Özyurtlar İnşaat N Cadde projesi fiyat listesi!


70 metrekarelik 1+1 daireler 149 bin liradan, 

75 metrekarelik 1+1 daireler ise 159 bin liradan başlayarak değişiyor. 


Özyurtlar İnşaat N Cadde projesinin ödeme planına göre banka kredisi kullanma imkanı bulunuyor.


Özyurtlar İnşaat N Cadde projesi, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne...