27 / 04 / 2024

Esenyurt N Cadde 'de 149 bin liraya: 36 ay vadeyle!

Esenyurt N Cadde 'de 149 bin liraya: 36 ay vadeyle!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Esenyurt N Cadde

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği N Cadde projesinin satışları başladı. Projede fiyatlar 149 bin liradan başlıyor ve minimum yüzde 30 peşinatla ofis alınabiliyor..




Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta yükselen  Esenyurt N Cadde  projesi Doğan Araslı Caddesi'ne yakın konumda yer alıyor. 


Tamamı 1 oda 1 salon home ofislerden meydana gelen Esenyurt N Cadde 'de bulunan dairelerin alanları 75 metrekareden başlıyor, 80 metrekareye kadar değişiyor. 


16 katlı tek bloktan meydana gelecek şekilde tasarlanan N Cadde Esenyurt'ta satış süreci başlamış durumda. Projedeki dairelerin fiyatları 149 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Banka kredisine henüz uygun olmayan  N Cadde 'de tutarın yüzde 30'u peşinat bedeli olarak ödeniyor ve kalan miktar firma bünyesinde 36 aya kadar vadelendiriliyor. 


Avrupa Tıp Merkezi'nin karşısında yer alan Esenyurt N Cadde 'de teslimat süreci 24 ay sonra başlayacak. Projede ofis sahiplerinin ihtiyaç duyacağı güvenlik, otopark ve ofis içi hizmetler gibi tüm olanaklar mevcut durumda.



Web adresi: http://www.ozyurtlar.com/

Telefon: 444 40 27

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön