29 / 03 / 2024

esenyurt yeni projeler

esenyurt yeni projeler

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Esenyurt markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan ve büyük ilgi gören kuruluş, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown’u teslim etmeye hazırlanıyor.

2014’te Esenyurt’ta satışa çıkacak konut projeleri!

2,5 yıldır imar sorunları ile boğuşan Esenyurt yatırımcılar için cazibesini hala koruyor. İlçede 2014’te satışa çıkmaya hazırlanan 4 konut projesi bulunuyor. İşte tüm detayları ile 2014’te Esenyurt’ta satışa çıkacak konut projeleri…

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Yeni projeler raftan iniyor!

İnşaat sektöründe stoklar tükenmeye başlayınca yeni yatırımlar artmaya başladı. Birçok yeni proje ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan projeler...

TOKİ Kayseri Kocasinan'da 572 yeni konut inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu konutunu teslim eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Şırnak'ta 139 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 139 yeni dükkan inşa edecek.

Yeni projeler raftan iniyor!

Konut stoklarını yavaş yavaş eriten inşaat firmaları yeni projelerini raftan indiriyor...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den o illere 1.512 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. İşte TOKİ konutlarının hayata geçirileceği o iller...

Yeni projeler raftan indi!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar şu anda satışta olan konut projeleriyle ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. İşte Türkiye genelinde satışta olan projeler ve detayları...

Konutta stoklar eridi, yeni projeler için düğmeye basıldı!

Konut stokunun fazla olduğu 2019'da inşaat başvuruları yeniden arttı. Pandemiye rağmen İstanbul'da  İstanbul’da ruhsat sayısı 2020’de yüzde 46 arttı. Yeni konut projeleri için düğmeye basıldığı bazı illerde artış oranı yüzde 200'yi geçti. 

esenyurt yeni projeler Haberi

esenyurt yeni projeler

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı.

Çınar Mahallesi, 243 Ada, 8 Parsel üzerinde yükselecek olan proje 123 milyon 778 bin TL'ye mal olacak. ÇED sürecinin başladığı Günyüzü İnşaat Esenyurt projesinde 337 adet dükkan ve 70 adet iş yeri yer alacak.

25 bin 346 metrekare arsa alanına sahip projenin inşaat alanı 81 bin 200 metrekare olarak belirlendi. 18 blok şeklinde yükselecek olan Günyüzü İnşaat Esenyurt projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alacak.

Projenin sosyal alanlarında otopark, yüzme ve süs havuzu, park, oyun ve gösteri alanı bulunuyor. Dükkan/işyeri için ayrı bir blok yapılmayıp konut için planlanan blokların alt kısımlarında yer alacak.

Planlanan projede 1+1 daire sayısı 37 adet, 2+1 daire sayısı 149 adet, 3+1 daire sayısı...