19 / 04 / 2024

esila kent esenyurt ödeme koşulları

esila kent esenyurt ödeme koşulları

Esila Kent Esenyurt ev fiyatları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Esila Kent Esenyurt fiyatları! 159 bin liraya 2+1!

Esila Kent Esenyurt fiyatları 119 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Turgutreis Group projesi Esila Kent Evleri Esenyurt'ta yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra banka kredili ödemeler yapılıyor...

Esila Kent Esenyurt ne zaman teslim? 169 bin liraya 2+1!

Esila Kent Esenyurt ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Esila Kent Esenyurt projesinde dairelerin satış fiyatları 119 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Esenyurt Esila Kent fiyat listesi! 2 ay içinde teslim!

Esenyurt Esila Kent fiyat listesi kapsamında daireler 89 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kaba inşaatı tamamlanan Esila Kent Evleri önümüzdeki Şubat ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Esila Kent Esenyurt satılık!

Esila Kent Esenyurt satılık dairelerin fiyatları 89 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Esenyurt Esila Kent Evleri projeside konutların 2014 yılının Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor...

1 Kent İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1 Kent İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sezgin tarafından kuruldu. 

Esenyurt yüksek binalarıyla Avrupai kent oldu!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kadıoğlu, Esenyurt'a ciddi büyüme olduğunu ve ilçenin sağlık ve turizm merkezi haline geldiğini belirtti.

Sağlık Kent Evleri'nde 2+1 fiyatına 3+1 daire!

İstanbul Esenyurt'ta oturuma hazır olan Sağlık Kent Evleri projesinde kalan son 20 daire için yüzde 0,95 faiz oranıyla banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Esenyurt kent konseyi toplandı!

Kent Konseyi Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu yönetiminde toplanan Esenyurt Kent Konseyi madde bağımlılığı, eğitim ve gençlik ile ilgili konuları ele aldı.

Necmi Kadıoğlu Kardeşkent 2 Sitesi'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sürekli hale getirdiği site ziyaretlerine Gökevler Mahallesinde bulunan Kardeşkent 2 Sitesi ziyareti ile devam etti.

Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Kent İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun İzsiz ve Haşem İzsiz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2126 Sokak'ta kuruldu.

Olcay Doruk Kent Esenyurt'ta 200 bin TL'ye!

Olcaylar Group İnşaat tarafından inşa edilen Olcay Doruk Kent 200 adet daireden meydana geliyor. 7 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor.

Engin Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Üzeyir Engin tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt, Fatih Mahallesi, 939.Sokak, C-2 Blok Apartmanı'nda kuruldu.

1994 yılında Esenyurt'ta yeni kent doğacakmış!

1994 yılında dargelirliler için Esenyurt Belediyesi tarafından Boğazköy Projesi kapsamında 6 bin 300 aile konut sahibi olacakmış. 200 hektarlık alana kurulacak proje ile Esenyurt'ta yeni bir uydu kent doğacakmış.

Esenyurt'ta 7 bin 300 konutluk yeni bir kent doğuyor!

Avrupa standartlarında yapılacak 7 bin 300 konutluk Esenkent projesiyle, kırsal kökenli İstanbullulara ''kent yaşamı örneği'' gösterilecekmiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1992 yılında Esenyurt'ta yeni bir kent doğacakmış!

1992 yılında Esenyurt'ta bin dönümlük bir alanda yeni bir kent daoğacakmış. Avrupa standartlarında yapılacak 7 bin 300 konutluk Esenkent projesiyle, kırsal kökenli İstanbullulara ''kent yaşamı örneği'' gösterilecekmiş

Esenyurt'a 10 bin konutluk proje!

10 bin konutluk kent projesi uygulanmaya konulduktan sonra yerleşim alanlarının Esenyurt'a kayacağı iddia edilmiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1991 yılında Esenyurt'a 10 bin konutluk proje hazırlanmış!

1991 yılında Türkiye'nin en büyük konut projesini Şahin Güngör adında bir mimar hazırlamış. 10 bin konutluk kent projesi uygulanmaya konulduktan sonra yerleşim alanlarının Esenyurt'a kayacağı iddia edilmiş.

esila kent esenyurt ödeme koşulları Haberi

esila kent esenyurt ödeme koşulları

Esila Kent projesi, Avrupa Yakası'nda Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esila Kent Esenyurt ev fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Esila Kent Esenyurt projesi, Turgutreis Group tarafından yükseliyor. Projede toplam 420 konut yer alıyor. 


Esila Kent Esenyurt projesinin sosyal alanlarında 1000 kişi kapasiteli toplantı salonu, yüzme havuzu,  anaokulu, spa, sauna, fitness center, spor alanları ile oyun alanları bulunuyor. 


Esila Kent Esenyurt satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


20 ticari ünitenin de yer aldığı projede toplam arsa alanı 16 bin metrekare olarak belirlendi. 


Esila Kent Esenyurt ev fiyatları!

Esila Kent Esenyurt ev fiyatları satış ofislerinden öğreniliyor. Esila Kent Esenyurt teslim tarihi 2014 senesi olarak belirlendi. 


Esila Kent Esenyurt projesinde yer alan dairelerin alanları 90 metrekare ile 150 metrekare...