25 / 04 / 2024

Esila Kent ne zaman teslim edilir

Esila Kent ne zaman teslim edilir

Esenyurt Esila Kent adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Esenyurt Esila Kent'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Esila Kent teslim tarihi!

Esila Kent teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Esenyurt Esila Kent projesinde yer alan dairelerin alan büyüklükleri 90 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin kura çekilişi 10 Mayıs'ta yapılacak.

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye'de konumlandırılıyor. Peki Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Başkent Emlak Konut fiyatları ne kadar?

Ankara Çankaya-Mühye Mahallesi'nde konumlandırılan Başkent Emlak Konutları projesinde 850 TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. Peki Başkent Emlak Konut fiyatları ne kadar?

Ankara Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Ankara Çankaya’ya bağlı Mühye’de hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nda ev fiyatları 395 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. Peki Ankara Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? diyorsanız işte yanıtı...

Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları 1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana geliyor. Peki Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

TOKİ Konya Taşkent kurası ne zaman?

20 adet konutun kuralı olarak satılacağı TOKİ Konya Taşkent projesinde başvuru dönemi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Konya Taşkent kurası ne zaman?

Kadıköy Kent Dayanışması'ndan 'İnşaat Terörüne Dur De' eylemi!

Kentsel dönüşümün tüm hızıyla sürdüğü Kadıköy'de, kamyonların bir yılda 5 can aldığını, belirten Kadıköy Kent Dayanışması, "İnşaat Terörüne Dur De!" eylemi yaptı.

Esila Kent ne zaman teslim edilir Haberi

Esila Kent ne zaman teslim edilir


Esenyurt Esila Kent Evleri İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Projenin satışları devam ediyor.


Esenyurt Esila Kent adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Esenyurt Esila Kent adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


16 bin metrekare alan üzerine yayılan Esila Kent satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Turgutreis Group imzası taşıyan Esila Kent projesinde 420 adet konut ve 20 adet ticari birim yer alıyor.


Esila Kent Esenyurt ödemeleri

Esila Kent Esenyurt ödemeleri kapsamında  banka kredisi kullanılabiliyor. 


Esila Kent ne zaman teslim edilir?

Esila Kent Esenyurt'ta konut teslimleri 2014 yılında yapılacak.


Esenyurt Esila Kent adres!

19 Mayıs Bulvarı No:7 Esenyurt -  İstanbul 


Esenyurt Esila Kent iletişim:

Telefon numarası: (212) 854 32 36

Web: