25 / 04 / 2024

Esin Moralıoğlu miami

Esin Moralıoğlu miami

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Murat Tabanlıoğlu, Design Miami'de AKM projesini anlattı!

Mimar Murat Tabanlıoğlu, Design Miami 2017 kapsamında, "Sanat Mimari Buluşması; Bir 21. Yüzyıl deneyimi" başlıklı panelde Atatürk Kültür Merkezi projesini anlattı.

Kenan İmirzalıoğlu Miami’de 1.5 milyon dolara daire aldı!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu gayrimenkule yatırım yapmayı seviyor. 20 gün önce de Miami’de bir gökdelenin 33. katındaki daireyi 1.5 milyon dolara aldı.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına yanıt verdi.

Kenan İmirzalıoğlu, Fisher Adası’ndan 2 milyon dolara villa aldı!

Kenan İmirzalıoğlu, gözden uzak olmayı tercih etti. İstanbul’da da sakin bir semtte yaşayan ünlü oyuncu, eşi Sinem Kobal’la Miami’deki Fisher Adası’ndan villa aldı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'den ev mi aldı?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, Miami tatilinden döndü. Çift, Amerika'da ev satın aldıkları iddialarıyla ilgili açıklama yapmadı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'de ev baktı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çıktığı Amerika tatiline devam ediyor. oldukça eğlenceli vakit geçiren çiftin Miami Beach Star Island’da emlakçıları gezip ev baktıkları öne sürüldü.

Design Miami’de Tabanlıoğlu konuşuldu

Dünyanın etkili galerilerini, koleksiyonerleri ve tasarımcılarını bir araya getiren Design Miami’de Tabanlıoğlu konuşuldu. Uluslararası tasarım dünyası Miami’de Tabanlıoğlu’nun tasarladığı Filamingo Lounge’da ağırlandı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki otelinin inşaatı tamamlandı!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Övet'in bugünkü yazısına göre; Kenan İmirzalıoğlu’nun İstanbul Cihangir'de satın aldığı apartmanlar otel olacaktı. Otel olacak binaların inşaat çalışmalarında sona gelindi...

Güllüoğlu Miami'de şube açtı!

ABD'deki ilk şubesini New York'a açan Güllüoğlu, yeni şubesini Miami'de açtı...

Kapıcıoğlu İnşaat, çağlayan Meydanı'nda otopark yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çağlayan Meydanı'nda, intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yapımı ve 30 yıl işletme hakkı ihalesini Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu'nun şirketi kazandı

Esin Moralıoğlu miami Haberi

Esin Moralıoğlu miami


Eski manken Esin Moralıoğlu 6 sene önce Miami’ye taşınmış ve iş hayatına atılmıştı. Posta'da yer alan habere göre Moralıoğlu, eski daire ve villaları alıp yeniledikten sonra satıyordu.

Geçen sene İstanbul’a dönen Moralıoğlu, şimdi de turizmciliğe soyundu ve Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı. Eski manken Geçen hafta kalabalık bir grubu Brezilya ve Uruguay’a götürdü.

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın...