25 / 04 / 2024

eski bağlar çorlu satılık

eski bağlar çorlu satılık

Çorlu Mal Müdürlüğü Eski Bağlar ve Nusratiye'de 2 araziyi satışa çıkardı. Çorlu Türkiye genelinde emlak yatırımında yüksek prim vaat eden yerleşim birimleri arasında yer alıyor.

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

İnşaat maliyetleri katlandı, konut fiyatları yükselir mi? TCMB eski başekonomisti 'Tekrar değerlendirin' dedi! 

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği yatırımcılar ve ev alacaklar tarafından merak ediliyor. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İstanbul'da konut fiyat artışı durdu! TCMB eski başekonomistinden flaş tahmin! 

Ocak 2024'te kredili satış yıllık yüzde 63.5 düşüşle 5 bin 915 oldu. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından İstanbul'da konut fiyat artışının durduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Konut kira fiyatlarında fren patladı! Güncel kira fiyatları eski kiracıları 4'e katladı!

Konut kira fiyatları, okulların açılması ile yoğun bir döneme geçti. Kira fiyatları yüksek olduğu için kimse evini değiştirmeyi tercih etmezken, eski kiracılar ile güncel kira fiyatları arasındaki fark neredeyse 4 katına çıktı.

Şehirleşmenin etkisiyle 'Gesi Bağları' sadece türkülerde kalacak! Üzüm bağları yapılaşmaya ve betonlaşmaya terk edildi

Türkülere konu olan, Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi'nde yetiştirilen Gesi Bağları kentte artan şehirleşmenin etkisiyle yok olma noktasına geldi. 

Merkez Bankası Eski Başekonomisti Kara: ‘Döviz rezervleri erimeye devam ediyor’

3 gün önce gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CDS ve mevduat faizlerinin yükselme süreci devam ediyor. Altın satışlarının da etkisiyle Merkez Bankası rezervleri baskı altındayken, Merkez Bankası Eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, “Döviz rezervleri erimeye devam ediyor” ded

TOGG ön siparişleri başlar başlamaz uyarı geldi! Bu uyarılara uymayanların başı çok yanacak!

TOGG ön siparişleri bu akşamdan itibaren başladı. Siparişler başlar başlamaz da uyarı geldi. İşte detaylar!

Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı

Türkiye Tek Yürek Kampanyası’nda yapılan bağışların vergiden düştüğü yönündeki iddialara Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan açıklama geldi. Peki Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu?

Bu haber eski kiracıları üzecek! Bunu yapmak zorunlu!

Kiracılar yasal olarak neleri yapmak zorunda? Kiracı hangi yasaya uymazsa sorun yaşar? Son dönemde kiracıların yapmaktan kaçtıkları şeyler başlarına iş açabilir mi?

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

eski bağlar çorlu satılık Haberi

eski bağlar çorlu satılık

42 bin bin ve 9 bin 239 metrekare alanlı arsaların muhammen bedelleri 1 milyon 750 bin ve 2 milyon 800 bin YTL.

İhaleler 6 Ağustos günü saat 13.30 ve 14.30'da gerçekleştirilecek. Tel: 0 282 651 10...