25 / 04 / 2024

eski Başbakanlık Merkez Binası

eski Başbakanlık Merkez Binası

Önümüzdeki yıl bitecek bina en güvenli kamu binalardan birisi olacak Türkiye'nin siyasi tarihine 75 yıl boyunca tanıklık eden Başbakanlık Merkez Binası'nın yerini alacak yeni binanın inşası tüm hızıyla sürüyor...

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Merkez Bankası Eski Başekonomisti Kara: ‘Döviz rezervleri erimeye devam ediyor’

3 gün önce gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CDS ve mevduat faizlerinin yükselme süreci devam ediyor. Altın satışlarının da etkisiyle Merkez Bankası rezervleri baskı altındayken, Merkez Bankası Eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, “Döviz rezervleri erimeye devam ediyor” ded

18 ay boyunca hesaplara 3.500 lira yatacak! Bakanlık peş peşe açıkladı! Başvurana her ay veriliyor! İl il tam liste...

Kentsel dönüşüm kira yardımları ile ilgili geçtiğimiz günlerde önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. 18 ay boyunca hesaplara 3.500 lira yatacak! Bakanlık peş peşe açıkladı! Başvurana her ay veriliyor! İl il tam liste...

İş arayanlara müjde üstüne müjde! O Bakanlık rekor sayıda personel alacak! Az önce açıklandı! Başvuru ekranı burada!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş arayanlara büyük müjdeyi verdi. Bakanlık, tam 100 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. 3 Şubat tarihinde yapılan duyuruda 100 kişilik kadro için başvuruların 15 Şubat ile 2 Mart arasında yapılabileceği belirtildi. İşte detaylar...

18-70 yaş arası vatandaşlara 1250 TL yardım! Bakanlık yardım elini uzattı: Başvuru sayfası açıldı

Bakanlık yine harekete geçti. 18-70 yaş aralığında ki başvuru yapan herkese 1250 TL ödeme yapılacağı müjdesi verildi. PTT'den kimliğiniz ile yıllık ödemelerden yararlanabilirsiniz. İşte 18 yaş üstündekilerin başvuru yapabileceği sosyal yardım ödeme detayları haberimizde.

Bakanlık’tan sadece anneleri ilgilendiren kampanya! Tek bir başvuru yüzünüzü güldürecek! İşte detaylar!

Artan enflasyon ile baş edebilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni kampanyalar üretiyor. Bakanlık annelere özel üç ayrı sosyal yardım kampanyası düzenledi. İşte kampanya detayları!

Başvurular başladı! Bakanlık karşılıksız 1.300 TL veriyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen kırtasiye yardımı için başvurular başladı. Kırtasiye yardımı nasıl alınır ? Kırtasiye yardımına kimler başvurabilir? İşte tüm detaylar….

Merkez Bankası’nın eski Başkekonomisti Hakan Kara canlı yayında kalan son mermiyi açıkladı! Zor günler için saklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski Başekonomisti Hakan Kara, ekonomideki son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Merkez Bankası eski Başekonomisti'nden flaş açıklama:

Merkez Bankası eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, iktidarın ekonomik toparlanma için sakladığı son mermiyi açıkladı.

Herkesin merak ettiği enflasyona endeksli tahville ilgili bomba detayı Merkez Bankası eski Başekonomisti açıkladı

Merkez Bankası’nın eski Başekonomisti Hakan Kara, enflasyona endeksli tahville ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları TBMM'de!

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Boris Johnson'dan Başbakanlık konutu tadilatı açıklaması!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Seçim Komisyonu'nun Başbakanlık konutundaki dairesinin tadilatının finansmanına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

eski Başbakanlık Merkez Binası Haberi

eski Başbakanlık Merkez Binası



Başbakan Erdoğan, maketi sır gibi saklanan Söğütözü'nde yapılan yeni Başbakanlık Hizmet Binası'nın bitmiş halinin fotoğrafını makam odasına astı. Projeyi yakından takip eden Erdoğan, inşaat çalışmalarını da zaman zaman yerinde inceliyor. Önümüzdeki yıl bitecek bina en güvenli kamu binalardan birisi olacak Türkiye'nin siyasi tarihine 75  yıl boyunca tanıklık eden Başbakanlık Merkez Binası'nın yerini alacak yeni binanın inşası tüm hızıyla sürüyor. Önümüzdeki yıl bitirilmesi planlanan bina tamamlandığında şimdiki Başbakanlık Merkez Binası müzeye dönüştürülecek. Çalışmalan yalandan takip eden Başbakan Tayyip Erdoğan, gelecek yıl taşınmaya hazırlandığı ve bitirilmiş halinin sır gibi saklandığı yeni başbakanlık binasmm maket fotoğrafını makam odasına astı. 


Yapımına geçen yıl başlanan ve sözleşme uyannca 2014'te teslim edilmesi öngörülen 650 milyon liraya mal olacak projenin inşaat çalışmalarım Başbakan Erdoğan da zaman zaman...