20 / 04 / 2024

eski evi peşinata sayma

eski evi peşinata sayma

İnşaat firmaları durgun giden satışları canlandırmak için promosyon yarışına başladı. 'Eski evi peşinata sayma', 'taşındıktan sonra ödemeye başlama' gibi uygulamalar yaygınlaşıyor.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle konut müjdesi!

TOKİ yükselen konut fiyatlarına darbe vurarak 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle hiç evi olmayanlara hemen teslim konut projesi sunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

Aylık 2.935 TL'ye TOKİ'den ev sahibi olun! Ödeme tablosu belli oldu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi doğrultusunda 250 bin konutun hak sahiplerinin netleşmesinden sonra yurttaşlar yeni projeler için gözlerini TOKİ'ye çevirdi. TOKİ uygun fiyatlara satışlara başlarken, 78.277 lira peşinata 101 m2 konut satılacağı açıklandı.

TOKİ 2022 taksit ödemeleri ne zaman başlıyor? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ sosyal konut projesi gündemi meşgul eden konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkan kişiler, peşinata dair sorular sormaktadır. İşte o sorular ve yanıtları…

TOKİ ilk peşinat ne kadar? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ sosyal konut projesine başvuru yapan vatandaşlar, ilk peşinatın ne kadar olduğunu araştırıyor. İşte TOKİ ilk peşinata dair sorulan sorular ve yanıtları!

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

TOKİ Karabük'te 36 iş yerini satışa çıkardı!

TOKİ, Karabük'te bulunan 36 adet iş yeri açık artırma usulüyle satıyor. Vadeli, açık artırma ile satışa sunulacak iş yerleri için yüzde 25 peşinata 120 ay vade fırsatı sunulacak.

SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Anadolu Yakası'nın en önemli yerleşim merkezi Kurtköy'de yükselen projesi SKY Acarlar'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Yüzde 10 indirim imkanının sunulduğu projede yüzde 40 peşinata 24 ay faizsiz vade avantajı sunuluyor.

İstanbul'da ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayının Karaköy'deki evi!

İstanbul Karaköy'deki ofisinin önünde ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evi ilk defa fotoğraflandı...

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor!

BOSS4Gayrimenkul’ün Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Onist’te yüzde 35 peşinata 36 ay taksit fırsatı sunuluyor. Proje 2020 yılının Eylül ayında teslim edilecek...

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

Erkanlı Holding'ten 65 bin TL peşinatla öğrenci evi kampanyası uzatıldı!

Erkanlı Holding Türk yatırımcılara yalnızca 65 bin TL’lik peşinat ile 24 ay süren ödemenin ardından öğrenci evi sahibi olma imkanı sunduğu kampanyasını uzattı. 

Kraliçe 2'nci Elizabeth Malta'daki villasını satıyor!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in Malta'da bulunan eski evi Villa Guardamangia, yaklaşık 6 milyon euro'ya (40 milyon TL) satılıyor.

Birevim ile kendi istediğin evi peşinatsız, faizsiz al!

Birevim Finansal Çözümler Şirketi, büyüyerek sektöre güven katacağını açıkladı. Birevim, geçtiğimiz günlerde açıklanan Tüketici Güven Endeksi’ndeki inşaat sektörüne olan güven düşüşüne dair harekete geçtiğini söyledi...

eski evi peşinata sayma Haberi

eski evi peşinata sayma

Konut inşaatları mortgage yasasıyla satış patlaması hayali kurarken bir anda durgunluğa girdi. Birçok uzman piyasadaki durgunluğun krize dönüştüğünü söylüyor. Firmalar sıkıntıyı aşmak için uzun süredir ilk kez indirime başladı.

Piyasada fiyat indirimlerinin yanı sıra ilk kez kampanyah satışlar yapılıyor. Daha açık bir ifadeyle sektör durgunluğu kampanyalarla aşmaya çalışıyor. İnşaat firmaları adeta promosyon yarışına girdi.

Aslında sektörde, 2006 yılının ikinci yarısından bu yana durgunluk yaşanıyor. Evini satmak isteyen alıcı, almak isteyen de nakit para bulamıyor. Ancak bir taraftan da çok sayıda yeni projeyle konut arzı artıyor.

Müteahhitler, TOKİ ve Kiptaş'ın arsa avantajıyla konutları ucuza mal etmesi nedeniyle rekabette...