23 / 04 / 2024

eski istanbulda satılık evler

eski istanbulda satılık evler

Emlakta nostalji rüzgarı; Çamlıca – Ümraniye'deki satılık arsalar, 4 sene taksit yapılan hemen teslim apartman daireleri ve daha birçok başlıkla devam ediyor. (Haberde Eski İstanbul Belgeleri isimli Facebook grubunun içeriklerinden yararlanılmıştır)...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kartaltepe Bakırköy City satılık!

Kartaltepe Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 187 bin TL + KDV'den başlıyor. Eski Derby Fabrikası'nın arazisi üzerinde inşa edilen projenin Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler!

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler, satış ofisi, ödeme koşulları, teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Inistanbul Lokal Topkapı projesi Davutpaşa'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor...

Cathay Sone İstanbul satılık!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Cathay Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık!

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Eski Elektrikçiler Sitesi arazisi üzerinde hayata geçirilecek projede 1.067 adet konut yer alıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO satılık!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje TEM karayoluna 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal İş GYO satılık daire teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Nef ve İş GYO 'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları 345 bin TL 'den başlıyor.

eski istanbulda satılık evler Haberi

eski istanbulda satılık evler


Emlakta nostalji rüzgarının 5. serisinde; eskinin Floryası'ndaki satılık apartman dairelerinden zamanın İmar Bakanı'nın katılımıyla gerçekleştirilen 1280 dairenin temel atma törenine, Taksim'e inşa edilen yeni binalardan Hilton Oteli'nin ilk yıllarına kadar pek çok  tarihi belge yer alıyor. Ayrıca Kurtuluş Caddesi'nin isim hikayesini ve Moda'daki heyelanın araziyi nasıl denize yuvarladığını gösteren fotoğraf ve haberlerde ilginizi çekecektir. İşte emlakta nostalji rüzgarı 5... 




Florya Cennet Mahallesi'nde hemen teslim daireler – 1959 

Yuvam İnşaat'ın 1959 tarihli bu ilanında; şirketin Florya Cennet Mahallesi'nde inşa ettiği apartman dairelerinin satışına başlandığı duyuruluyor. İlanda, anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı dairelerin 50 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını beklediği anlatılıyor. Üstelik dairelerin...