24 / 04 / 2024

Eski Kale Yolu

Eski Kale Yolu

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Yolu'nda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Feyat Asya , bazı yollarda da yeniden asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Hicaz Demir Yolu restore ediliyor!

Ürdün Hicaz Demir Yolu Genel Müdürü Luzi,"Hicaz, Orta Doğu'daki en eski demir yolu. Hala kullanılıyor. Suriye'ye yapılan seferler ise son olaylar nedeniyle durduruldu" dedi.

Ankara Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek!

Gecekondu siluetinden kurtulan Samsun Yolu, modern binaları ile Ankara’nın Manhattan’ı olarak bilinen Eskişehir Yolu gibi başkentin cazibe merkezine dönüşecek.

Bursa Küçükbalıklı'da kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa'da sürdürülen 30 metrelik yol çalışmaları kapsamında, Eski Yalova Yolu İnönü Caddesi ile Küçükbalıklı Caddesi’ni birbirine bağlayan güzergah üzerinde kamulaştırılan binanın yıkımı yapıldı.

Eski Manisa Yolu modernleşiyor!

Yatırımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha önce asfaltlama yaptığı Turgutlu ile Manisa'yı birbirine bağlayan Eski Manisa Yolu'nda ışıklandırma çalışması başlattı.

Mahall Ankara'da teslimler için geri sayım başladı!

Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda inşa edilen Mahall Ankara'da teslim için geri sayım başladı. 3 bin kişinin yaşayacağı, günde 10 bin kişinin de ziyaret edeceği projede teslimatlar 2016'nın ilk yarısında yapılacak.

Ankara Golf Kent projesi 144.6 milyon TL'ye satılıyor!

TURYAP Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda yer alan Ankara Golf Kent projesini satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkullerin toplam bedeli 144 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DB Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğan Bulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Eski Ankara Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Liva Green'in yeni şubesi Ankara'da açıldı!

Başkent'in köklü pastaneleri arasında yer alan Liva'nın yeni şubesi, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Via Green'de açıldı.

Kule Evo projesi ile bölgedeki canlılık artacak!

Başkent Ankara’nın batıya gelişim aksı Eskişehir Yolu’nun hareketli yapısını karşılama noktasında yaşanan eksiklik sona eriyor. Hayata geçirilen Kule Evo projesinin konut, ofis ve AVM’den oluşan yapısıyla bölge canlılığının artması planlanıyor.

Etimesgut Ballıkuyumcu kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Etimesgut Ballıkuyumcu Mahallesi Eskişehir Yolu Kent Girişi ve Çevresi Ballıkuyumcu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişiklikleri askıya çıktı...

Eski Kale Yolu Haberi

Eski Kale Yolu

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Yolu'nda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Feyat Asya , Fen İşleri Müdürlüğü'nce kentin farklı noktalarında yaptığı yama çalışmalarının yanı sıra bazı yollarda da yeniden asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı. Kale parkına çıkan yolun bir bölümünde çökme meydana geldiğini hatırlatan Asya, "Çöken Kale Park Caddesi'nden dolayı vatandaşlarımız bir süre mağdur oldu. Vatandaşlarımızın kale parkına rahat bir şekilde çıkmaları için Eski Kale Yolu'nda genişletme ve asfaltlama çalışması yaparak kullanıma hazır hale getirdik. Bundan sonra vatandaşlarımız kale parkına çıkmak için bu yolu kullanabilir" diye konuştu. Asya, belediye olarak kentin birçok sorununu asgari düzeye indirmek için çalışmaları sürdürdüklerini de sözlerine ekleyerek, şöyle devam etti:"Bu kapsamda başlatmış olduğumuz yol onarım ve yenileme çalışmalarımıza hummalı bir şekilde devam ediyoruz....