29 / 03 / 2024

Eskişehir-Alpu yolu yapımı

Eskişehir-Alpu yolu yapımı

Eskişehir-Alpu yolunun yapımına başlanmama nedeni TBMM gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Eskişehir'de 58 bin metrekarelik arsa satılacak! İhalesi 30 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Alpu Belediye Başkanlığı, Eskişehir Alpu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapıyor! Bu fırsat bir daha gelmez!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 282 sözleşmeli personel istihdam edecek. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alımı ilanını açıkladı. İşte o ilanın detayları…

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yapım maliyeti yanlış mı hesaplandı?

Bilkent Şehir Hastanesi’nin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin yarı yarıya düşük hesaplandığı ileri sürüldü. TEPAV raporu, hastanenin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin 6 milyar 776 milyon TL, devletin kendi imkanlarıyla yapım maliyetinin ise sadece 3.9 milyar TL olduğunu gözler önüne serdi. 

Eskişehir Alpu için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini TBMM'de!

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Eskişehir-Alpu yolu yapımı Haberi

Eskişehir-Alpu yolu yapımı

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Eskişehir-Alpu yolunun yapımına başlanmama nedenine ve Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolunun ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Süllü, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Süllü, ''Yıllardır çözülmeyen Eskişehir-Alpu yolunda kazalar olmayan devam etmekte ve birçok vatandaşımız yaşamını yitirmektedir. Söz konusu yolun durumunun netleştirilmesi ve yapımının ne zaman başlayacağı Eskişehir için önem arz etmektedir'' diye konuştu. 

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'nün soruları: 
1- Eskişehir-Alpu yolu için 2017 yılında gerçekleşen yapım ihalesi sonrasında 2018 yılında yapımına neden başlanmamıştır?
2- Projenin yeniden ele alınacağı belirtilen, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan Eskişehir-Alpu yolunun 40 kilometrelik bölünmüş yol yapımı 2018 yatırım programına neden alınmamıştır?
3- Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu 2019 yılında yatırım programına alınmış mıdır ve yapımı ne...