23 / 04 / 2024

Eskişehir arazi satış

Eskişehir arazi satış

Eskişehir'den arazi alan yabancı ülke vatandaşları meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

Eskişehir'de 40 adet arsa 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir, Odunpazarı ilçesinde yer alan 40 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Eskişehir'de 58 bin metrekarelik arsa satılacak! İhalesi 30 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Alpu Belediye Başkanlığı, Eskişehir Alpu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Eskişehir'de 185 bin 300 TL'ye satılık konut alanı imarlı arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir'de arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 5 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Eskişehir'de 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla! 

Eskişehir Çifteler Milli Emlak Şefliği, Eskişehir ili, Çifteler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkulü 64 bin 960 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sunulurken, 24 taksitle ödeme imkanı da bulunuyor.

Eskişehir arazi satış Haberi

Eskişehir arazi satış

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Eskişehir'den arazi alan yabancı ülke vatandaşlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Süllü, sorusunun Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Süllü, ''CHP İstanbul Milletvekili Sayın Sezgin Tanrıkulu'nun, TBMM 7/10058 ve 7/20338 esas sayılı yazılı soru önergesine, 6 Aralık 2019 tarihinde Bakanlığız tarafından verilen yazılı cevapta, Arap ülkelerinde yaşayanların satın aldığı alanların toplam yüzölçümü ve illere göre dağılımı konusunda çeşitli bilgiler verilmiştir. Katarlılar'ın Eskişehir'den almış olduğunu belirttiğiniz, 423 bin metrekare arazi ile ilgili sorularımızın, Eskişehir kamuoyunun aydınlatılması için, yazılı olarak cevaplandırılmasını talep etmekteyim'' diye konuştu.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın soruları:

1- Eskişehir'de Katarlıların satın aldığını belirttiğiniz 423 bin metrekare arazi, hangi bölgelerde bulunmaktadır? Tek parça halinde midir yoksa parçalı olarak farklı bölgelerde midir?