25 / 04 / 2024

Eskişehir Atatürk Stadyumu yıkım

Eskişehir Atatürk Stadyumu yıkım

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Şinasettin Atalan kaç yılında doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?

Şinasettin Atalan, 1969 yılında dünyaya geldi. Lise eğitimini Eskişehir Atatürk Lisesinde tamamlayan Şinasettin Atalan, 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden başarı ile mezun oldu.

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Ataşehir Atatürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Atatürk Mahallesi, 3387 ada, 1 parselin bitişiğindeki alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

Eskişehir Millet Bahçesi'nin plan notları değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkılan Eskişehir Atatürk Stadı’nın bulunduğu 52 bin 270 metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi projesinde yapılaşmaya yol açacak plan notları değiştirildi.

Ataşehir Atatürk Mahallesi plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Atatürk Mahallesi, 1885 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Eskişehir Atatürk Stadyumu yıkım Haberi

Eskişehir Atatürk Stadyumu yıkım

Millet Bahçesi'nin yapılacağı, 65 yıllık Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; ihaleyle yıkım işini üstlenen firma tarafından 3 ay içinde, Vişnelik Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'ndeki eski stadyumun yıkımı gerçekleştirilecek.

Eskişehir'de yaşayan Ömer Sönmez, stadın yıkımına ilişkin şunları söyledi; "Herkesin olduğu gibi benim de bu stadyumda anılarım var. Öncelikle bu stadın yıkılması bizi çok üzüyor. Ama tabi teknoloji ilerledikçe yeni statlar yapılınca modern statlara kavuşuyoruz ve ister istemez de buna ayak uyduruyoruz. Eskişehirspor'un şu anki halini görünce daha çok üzülüyorum. Buralarda olmaması lazım. Bizim seyircimiz bunu hak etmiyor. İnşallah daha güzel günler göreceğiz" 

Çetin Altan ise "Eskişehirspor taraftarı bir başkadır. Yağmurda da burada maçları izledim. Ağladığım da çok oldu, sevindiğimiz maçlar da oldu" dedi. 

Hüseyin Yetgin...