16 / 04 / 2024

eskişehir Flora Evleri nerede

eskişehir Flora Evleri nerede

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının fiyatları yüzde 25 arttı!

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının kira fiyatları arttı. Yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evleri fiyatlarında yüzde 25 artış yaşandı.

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı. Projede 2 adet daire satışta.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru günleri!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Evleri'nde 2 adet daire satışta. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuru günleri...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat!

2 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar Evleri fiyat...

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Emekli Evleri başvuruları!

Toplamda 250 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Emekli Evleri başvuruları 14 Mart 'ta başlayacak.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Markiz Ihlamurkent Evleri Eskişehir!

Eskişehir Odunpazarı'nda Marşandiz Yapı imzasıyla yükselen Markiz Ihlamurkent Evleri projesinde toplam 600 adet konut bulunuyor.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri son başvuru günü!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 144,06 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede aylık taksitler 938,55 TL'den başlıyor.

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı!

Eskişehir TOKİ Evleri Odunpazarı 'nda yer alan 23 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Başvuruları devam eden projede daire fiyatları 150 bin 168 TL'den başlangıç gösteriyor.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri başvuru dönemi 30 Eylül 2015 tarihinde sona erecek. Tamamı 4 oda 1 salon dairelerden oluşan projede aylık taksitler 938,55 TL'den başlıyor.

eskişehir Flora Evleri nerede Haberi

eskişehir Flora Evleri nerede

Yaklaşık 15 yıldır kaliteyi güvenle inşa eden mobilyadan dayanıklı tüketim ürünlerine, otomotivden sigortaya, iletişimden inşaata kadar pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren Esoto, son projesi olan Flora Evleri ile Eskişehir’in siluetine farklı bir perspektif katıyor. Toplam 12.627 m2 arsa alanı üzerine inşa edilen ve 10.000 m2 yeşil alan, 1.607 m2 sosyal tesis alanı bulunan Flora Evleri modern mimarisi, en son teknoloji ile donatılmış alt ve üst yapısı, nitelikli konsepti ile göz dolduruyor. Birbirinden bağımsız toplam 12 bloktan oluşan akıllı ev teknolojisine sahip 72 daireyi içerisinde barındıran proje çağdaş yaşamın gereksinimlerine uygun olarak tasarlanmış. Her daireye özel kapalı otoparkı bulunan modern yaşam alanında misafir araçları için hazırlanmış açık otopark alanları, her daire için oluşturulmuş ardiyeler ve merkezi jeneratör sistemi ile...