26 / 04 / 2024

eskişehir imarlı arsa satışı

eskişehir imarlı arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

O ilde 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa satılıyor! 6 taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa 6 taksit fırsatıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir'de 40 adet arsa 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir, Odunpazarı ilçesinde yer alan 40 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Eskişehir'de 58 bin metrekarelik arsa satılacak! İhalesi 30 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Alpu Belediye Başkanlığı, Eskişehir Alpu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı üç arsa satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ticaret alanı imarlı üç arsa satacak. Söz konusu satış ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

eskişehir imarlı arsa satışı Haberi

eskişehir imarlı arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinde yayınlamayı son sürat sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde dikkat çeken satış ihaleleri arasında Eskişehir'de bir imarlı arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, dikkat çeken arsa, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde bulunuyor. 

İhaleye çıkan arsanın taşınmaz numarası 26040100361 olarak açıklandı. Söz konusu arsa 765 metrekare alana sahip.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi detaylara göre, hazine hissesinin de 765 metrekare olarak belirtildiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 107 bin 100 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 32 bin 130 TL olarak açıklandı.