20 / 04 / 2024

Eskişehir Odunpazarı arsa ihaleleri

Eskişehir Odunpazarı arsa ihaleleri

Eskişehir Odunpazarı Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Satış Komisyonu Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 33 milyon 685 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de 40 adet arsa 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir, Odunpazarı ilçesinde yer alan 40 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar?

Eskişehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Eskişehir'de 185 bin 300 TL'ye satılık konut alanı imarlı arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir'de arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 5 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı! Odunpazarı'na 1048 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 1035 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Odunpazarı projesi için start verdi. İhalesi bugün yapılacak olan projede toplam 1035 konut yer alıyor. 

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı projesiyle 428 yeni konutun yanı sıra ticaret merkezi de inşa edecek.

Eskişehir Büyükşehir Odunpazarı'nda arsa satıyor: 74.6 milyon TL'ye!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsayı 74 milyon 592 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 11 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 598 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 598 konut inşa edecek.

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 1035 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1035 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir Odunpazarı arsa ihaleleri Haberi

Eskişehir Odunpazarı arsa ihaleleri

ESKİŞEHİR ODUNPAZARI GAYRİMENKULLERİ TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜĞÜ SATIŞ KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDAN 
TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜK SATIŞ İLANI DOSYA NO: 2008/388


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (“Fon”) tarafından aşağıda ticaret ünvanları belirtilen amme borçlularının borçlarından dolayı 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun (“6183 sayılı Kanun”) hükümleri uyarınca haczedilen gayrimenkul ve gayrimenkul hisselerinden Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulunun (“Kurul”) 26/02/2015 tarih ve 2015/40 sayılı kararı ile oluşturulan “Eskişehir Odunpazarı Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”, 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 134’üncü maddesi ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Tarafından Ticari ve İktisadi Bütünlük Oluşturan Mahcuzların Satışına İlişkin Yönetmelik (“Yönetmelik”) kapsamında, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde (“Şartname”) belirtilen kayıt ve şartlarla...