28 / 03 / 2024

Eskişehir sanayi yatırımları

Eskişehir sanayi yatırımları

Eskişehirli sanayicilerin yatırım projelerinin desteklenmesini TBMM gündemine taşındı. İyi Partili Kabukcuoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rkn Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 8 milyon 583 bin 446 TL sermaye bedeli ile Erkan Özmen tarafından kuruldu.

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Planet Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Planet Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Tapan tarafından kuruldu.

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Onur tarafından kuruldu.

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Baş ve Ziya Soner Barım ortaklığında kuruldu.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Eskişehir sanayi yatırımları Haberi

Eskişehir sanayi yatırımları

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Eskişehirli sanayicilerin yatırım projelerinin desteklenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Kabukcuoğlu, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Partili Kabukcuoğlu, ''Eskişehirli sanayicimiz yeni yatırımlara ihtiyaç duyduğu bir dönemde, yatırım projelerinde prosedürlerin fazlalığı ve sürecin uzunluğu firmaları zor durumda bırakmaktadır. Özellikle ÇED raporunun 2 yıldan önce çıkmadığı, bu nedenşe de ödemeler güçlülüğü çekildiğinden şikayetçi olmaktadırlar'' diye konuştu.

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu'nun soruları:
1- Sanayicilerimizin, faaliyetlerinde çevreye saygılı olmalarına yönelik bilgilendirme ve yönlendirme çalışmalarınız var mıdır?
2- Ülke ekonomimize katma değeri yüksek, istihdam sağlayan sanayicilerimizin, yatırımlarını kolaylaştırıcı, prosedürleri hızlandırıcı çalışmalarınız var mıdır?
3- Sanayicilerimizi, temiz üretim üretim atıkların geri dönüşümü, endüstriyel simbiyoz ve mevzuata uyum konularında daha fazla bilgilendirme ve farkındalık yaratma...