26 / 04 / 2024

eskişehir sazova mahallesinde satılık arsa

eskişehir sazova mahallesinde satılık arsa

Eskişehir Sezova'da bulunan arsa 14 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Eskişehir'de 3.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi'nde Sazova Mahallesi'nde yer alan atölye binası vasıflı gayrimenkul 3 milyon 639 bin 618 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Eskişehir'de kent bulvarları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezine yeni bulvarlar kazandırıyor. Belediye ekipleri Zincirlikuyu mahallesinde bulunan Kenter Bulvarı’nda asfalt sathi kaplama çalışmalarına hız verdi. Bulvarın kısa bir sürede tamamlanacağını ve trafiğe açılacağı belirtildi.

Eskişehir Masal Şatosu yarın açılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu, bakım ve onarım çalışmalarının ardından tekrar açılıyor.

Eskişehir Bilim Deney Merkezi yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve geleceğe ışık tutan Bilim Deney Merkezi, 4 Mayıs 2016 tarihinden itibaren bakım ve onarım çalışmaları için kapılarını ziyaretçilere kapatacak.

Eskişehir'e yapılacak yeni stadyumun yer planlama süreci tartışılıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Eskişehir'de Sazova Mahallesinde yapımı süren yeni stadyum konusunda yol sorunu olmadığı, ulaşım ve otopark sıkıntısı olduğu belirtildi.

Eskişehir Gündoğdu’da dönüşüm başlıyor!

Eskişehir’de beklenen bir Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi de Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesinde uygulanacak. Üç bölgeye ayrılan Gündoğdu’da hak sahipliği tespiti ve arazi çalışmalarına başlanıyor.

TÜGVA'dan Eskişehir'e 247 kapasiteli yurt!

Eskişehir ilinde de hizmet verecek olan TÜGVA Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Gökmeydan Mahallesinde açıldı. Tügva Eskişehir İl Temsilcisi Fatih Sert, yurdun 247 kişilik kapasitesi olduğunu söyledi.

TÜGVA Eskişehir'de yurt açtı!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Türkiye genelinde yurt açmaya devam ediyor. TÜGVA Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Gökmeydan Mahallesinde açıldı. Tügva Eskişehir İl Temsilcisi Fatih Sert, yurdun 247 kişilik kapasitesi olduğunu söyledi.

Türkşeker Eskişehir Deneme İstasyonu 11 aylığına kiraya veriliyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Şeker Enstitüsü Müdürlüğü tarafından Eskişehir'in Merkez Işıklar Mahallesinde bulunan Eskişehir Deneme İstasyonu arazisinden 90 dönümlük bölümün 11 aylığına kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

Eskişehir Stadyumu ne zaman bitecek?

Sazova Mahallesi'nde bulunan Bilim Sanat ve Kültür Parkı'nın yanında yer alan Eskişehir Stadyumu'nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stadyumun bu yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Eskişehir'de icradan 2 milyon 651 bin 600 TL'ye fabrika binası!

Eskişehir 8.İcra Dairesi Odunpazar İlçesi Kanlıpınar Mahallesinde yer alan fabrika binasını 16 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:10 arasında ihaleye çıkarıyor..

TOKİ Eskişehir Stadyumu'nun temeli bugün atılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKI) Eskişehir'e kazandıracağı 33 bin kişilik stadyum için geri sayım başlıyor. 800 iş gününde bitirilmesi planlanan yeni stadyumun temeli bugün 15.45'te Sazova Mahallesi'nde resmi törenle atılacak...

eskişehir sazova mahallesinde satılık arsa Haberi

eskişehir sazova mahallesinde satılık arsa

Eskişehir Sazova Mahallesi 'nde bulunan 6 bin 880 metrekare alana sahip arsa 14 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkulün muhammen bedeli 853 bin 120 lira, geçici teminat bedeli ise 255 bin 896 lira olarak...