29 / 03 / 2024

Eskişehir Seyitgazi yol yatırımları

Eskişehir Seyitgazi yol yatırımları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, ilçe yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler son olarak Seyitgazi ilçesinde mahalle yollarında onarım ve bakım çalışmalarına başladı.

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir Seyitgazi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Seyitgazi  2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Seyitgazi  sosyal konut projesi...

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Eskişehir Millet Bahçesi'nin plan notları değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkılan Eskişehir Atatürk Stadı’nın bulunduğu 52 bin 270 metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi projesinde yapılaşmaya yol açacak plan notları değiştirildi.

Eskişehir Seyitgazi Belediyesine ait taşınmazlar 2.5 milyon TL'ye satıldı!

Eskişehir Seyitgazi ilçesinin yeni belediye başkanı CHP’li Uğur Tepe, eski Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın belediyenin 1 milyon metrekarenin üzerinde toprağını sattığını açıkladı.

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayoluna ilişkin 4 sorun mecliste!

Eskişehir Sivrihisar-Polatlı karayolu yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eskişehir Hat Boyu yoluna neşter!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan ilçelerdeki yüksek rakımlı mahalle yollarında karla mücadele çalışmaları sürdürürken diğer taraftan mahalle yollarında sürücülerin can ve mal güvenliği açısından yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Eskişehir Seyitgazi'de asfaltsız yol kalmadı!

Son zamanlarda özellikle ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları ile halkın yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eskişehir Mihalıççık'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları kapsamında Mihalıççık İlçesine bağlı Yunusemre, Belen, Adahisar ve Yalınlı yolundaki yenilemeleri aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Akkaya’da yol çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde çalışmalarına devam ediyor.

Eskişehir Emirceoğlu'nun yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Emirceoğlu Mahalle yolunda yol genişletme çalışmalarına başladı. 9 kilometre uzunluğundaki yolun yapımıyla sabah ve akşam saatlerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması planlandı.

Eskişehir Sivrihisar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepler çerçevesinde kırsal kesimlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Seyitgazi yol yatırımları Haberi

Eskişehir Seyitgazi yol yatırımları


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Seyiygazi ilçesine bağlı mahalle yollarında çalışmalarına hız verdi. Ekipler,  Beykışla, Gümüşbel ve Seyitgazi arasında 13 kilometrelik alanda asfalt yama çalışmalarına başladı. Ramazan Bayramı öncesi yollarda sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren  Büyükşehir Belediyesi ekipleri,  çalışma yapılan alanlarda sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.  



Eskişehir Büyükşehir...