29 / 12 / 2025

Eskişehir stadı açılışı

Eskişehir stadı açılışı

TOKİ tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin kişi kapasiteye sahip stadyum, mayıs ayında gerçekleştirilecek temsili açılışın ardından 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında hizmete girecek.

Belediyelerden Balıkesir ve Eskişehir’de satılık arsalar!

Belediyeler Balıkesir ve Eskişehir’de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedelleri 24 milyon TL ve 36 milyon 125 bin 820 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak’tan Ankara ve Eskişehir’de satılık arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Eskişehir’de yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların muhammen bedelleri 373 bin TL’den başlıyor. 

Milli Emlak’tan Ankara ve Eskişehir’de satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalelerinin 22 Temmuz’da yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak’tan Ankara ve Eskişehir’de satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Milli Emlak’tan hem Manisa hem de Eskişehir’de satılık arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa ve Eskişehir’de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalelerinin 27 ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirileceği belirtildi.

Belediyelerden Gaziantep ve Eskişehir’de satılık 11 arsa ve arazi!

Gaziantep ve Eskişehir’de yer alan 11 adet arsa ve arazi satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Şubat 2025 tarihinde yapılacak.

Belediyelerden Yalova ve Eskişehir’de satılık arsa ve araziler!

Yalova ve Eskişehir’de yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 11 Şubat ve 20 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir'e sağlık çalışanlarına özel konut projesi geliyor!

Eskişehir Sağlık-Sen Şubesi, sağlık çalışanlarının barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile Eskişehir'in köklü inşaat şirketlerinden Zagutoğlu İnşaat ile iş birliği yaparak yeni bir konut projesine imza attı.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir stadı açılışı Haberi

Eskişehir stadı açılışı

TOKİ’nin Eskişehir'deki inşaatlarından sorumlu yetkilisi Murat Karayel, stadyum projesinin tamamlanmasının ardından UEFA tarafından stat kriterlerine ilişkin 2012 yılında genelge yayımlandığını hatırlattı. Genelgeye göre, tribün giriş sayısı 20'den 40'a çıkarıldığını aktaran Karayel, "Böyle olunca kapılara denk gelen seyirci koltuklarında azalma oldu. Biz de alta ve üste ikişer basamak ilave ederek seyirci sayısını tutturduk ancak bu kez de stadımızın 4 katında toplam 2 metre 40 santimetre yükselmemiz oldu. Tabii bunun için tekrar mimari, revizyon ve statik projelerin düzenlenmesi gerekti. Bu yüzden bir gecikme yaşandı" diye konuştu.


Karayel, aynı zamanda bin 100 araçlık açık otoparkta düzenleme yaparak kapasiteyi bin 650'ye çıkardıklarını anlattı. Stadın bulunduğu yerde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalı bulunduğunu bilgisini veren Karayel, şöyle devam etti: "Stat arazimiz su altındaydı....