20 / 04 / 2024

Eskişehir turizm projeleri

Eskişehir turizm projeleri

Skal International Eskişehir Kulübü'nün bu ay ki toplantısına konuşmacı olarak katılan ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, Eskişehir'e gelen turistlerin şehre bıraktığı gelirlerin arttırılabilmesi için projelerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Eskişehir gözünü yaşlı turizmine dikti!

2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olan, bir süre önce "Türk Dünyası Yaşlanma Sempozyumu"na ev sahipliği yapan Eskişehir'de, sağlık turizmi kapsamında yaşlılara yönelik hizmetlerin geliştirilmesi planlanıyor.

TOKİ Eskişehir Çifteler projesi için düğmeye bastı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Çifteler'de 205 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir Vadisi'nde imar planları tamamlandı!

Malatya’nın önemli turizm alanlarından biri olan Arapgir ilçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen planlama çalışmalarında son aşamaya doğru gelindi.

Malatya'daki Eskişehir Vadisi turizme kazandırılıyor!

Malatya’nın önemli turizm alanları arasında yer alan Arapgir İlçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak yapılan planlama çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı 30 Kasım'da bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, yapımı devam eden Eskişehir Şehir Hastanesi'ni inceledi. Hastane hakkında bilgi veren Avcı, inşaatın 30 Kasım'da biteceği müjdesini verdi.

Eskişehir'de yeni stadın parasını TDV bütçesi karşıladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı: Türk Dünyası Vakfı 2016 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Eskişehir'de Türk Dünyası Vakfı Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle eski stat alanının yapılaşmaya açılmaması için yeni stadın parasını Türk Dünyası Vakfı bütçesinden karşıladık." diye kon

Eskişehir’e gelen turist sayısı azaldı!

Eskişehir’in 2015 turizm sezonunun başarılı geçirdiğine dikkat çeken Şaban Billor, 2016 yılının ilk çeyreğinin ise geçmiş yıllara oranla daha az turist sayısıyla tamamlandığını belirtti ve çeşitli önerilerde bulundu.

Eskişehir Kızılinler Termal Turizm Merkezi'nde tahsis ihale süreci başladı!

Eskişehir’de yapılması planlanan Kızılinler Bölgesi Termal Turizm Merkezi İmar Planları ortaya çıkan proje ile ilgili olarak tahsis süreci başlatıldı.

Deniz Demir: Eskişehir’in kalbi Odunpazarı'nda atacak!

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmecileri ve Otelleri Derneği Başkanı Deniz Demir, Eskişehir’in kalbinin bundan böyle Odunpazarı’nda atacağını vurguladı.

Eskişehir turizm yatırımcısının ilgisini çekiyor!

Son yıllarda yaşadığı dönüşüm ve gelişimle turizmde önemli bir atağa kalkan Eskişehir, hızlı trenle ulaşımın kolaylaşmasıyla birlike haftasonu turlarında da yerini almaya başladı.

Eskişehir'in marka şehir projelerine turizm de eklendi!

Eskişehir, marka şehir olma yolunda önemli mesafeler kat ediyor. Marka şehir olabilmek için öncelikle Eskişehir'i diğer şehirlerden farklı kılan özelliklerini öne çıkarmak gerekiyor.

Antalya-Eskişehir YHT hattının temeli 2016'da atılacak!

Ülkemizin turizm ve tarım merkezlerinden Antalya, hızlı demiryolu hatlarıyla ulusal demiryolu ağına bağlanıyor. Bu kapsamda Antalya-Eskişehir ve Antalya-Kayseri arasında da saatte 200 km hıza uygun olarak, hızlı demiryolu yapılıyor.

Eskişehir turizm yol haritası çalıştayı gerçekleşti!

ESGİAD, Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Skal International Eskişehir Kulübü Derneği işbirliğiyle "Eskişehir Turizm Yol Haritası Çalıştayı" gerçekleşti.

Eskişehir turizm projeleri geliştirilmeli!

Skal International Eskişehir Kulübü'nün bu ay ki toplantısına konuşmacı olarak katılan ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, Eskişehir'e gelen turistlerin şehre bıraktığı gelirlerin arttırılabilmesi için projelerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Eskişehir turizm projeleri Haberi

Eskişehir turizm projeleri

Eskişehir'in güçlü bir ekonomiye sahip olabilmesi için sadece sanayi ve ticaretin yetmeyeceğini söyleyen Başkan Zengin, "En az bunlar kadar önemli olan bir başka şeyse, turizmdir. Bacasız sanayi olan turizmin gelişmesi için Eskişehir ihtiyaç duyulan potansiyele sahiptir. Ancak bu potansiyelin yeterince kullanıldığını söylemek mümkün değildir. Eskişehir'in, turizm gelirlerinde hak ettiği payı alabilmesi için yapılması gereken çok şey, alınması gereken çok yol vardır. Her şeyden önce şehre kalıcı bir şeyler bırakmak gerekir. Biz ESGlAD olarak bu konuda üzerimize düşeni yapmaya, Skal ile birlikte ortak projelerde yer almaya hazırız" dedi. 


Eskişehir...