26 / 04 / 2024

eskişehir yunusemre kentsel dönüşüm müdürlüğü

eskişehir yunusemre kentsel dönüşüm müdürlüğü

Yunusemre Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda Etüd, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün kurulması oy birliğiyle kabul edildi. Belediye bünyesinde kurulacak birim, Yunusemre ilçesine yapılacak toplu konutların çalışmalarını yürütecek

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Eskişehir Gündoğdu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kararının durdurulması sonrasında sorunlar yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar hizmet bekliyor.

Eskişehir Gündoğdu baştan sona yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için belediye meclisinin kararını bekliyor.

Eskişehir'de bina yıkımı sırasında yan binanın duvarı yıkıldı!

Eskişehir'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binanın çalışmaları sırasında yan apartmanın duvarı zarar gördü..

Eskişehir Kent Sempozyumu gerçekleşti!

Eskişehir Kent Sempozyumu'nun son oturumu Kent, Emek, Demokrasi ve Hukuk başlıklı panel düzenlendi. Panelde konuşan TMMOB Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Muhçu, kentsel dönüşümü anlattı.

eskişehir yunusemre kentsel dönüşüm müdürlüğü Haberi

eskişehir yunusemre kentsel dönüşüm müdürlüğü

Yunusemre Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda Etüd, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün kurulması oy birliğiyle kabul edildi. Belediye bünyesinde kurulacak birim, Yunusemre ilçesine yapılacak toplu konutlar ve kentsel dönüşüm kapsamındaki çalışmaları yürütecek. Yunusemre Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleşti.  Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda 32 gündem maddesi görüşüldü.


“KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”


Toplantı öncesinde konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kısa bir süre önce toplu konut ile ilgili bir müjdeyi duyurduklarını belirterek,“Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu hafta sonu Manisa’daydı. Yunusemre’de 5 bin toplu konutun yapılacağının müjdesini verdi. Bu süreçte büyük bir mesafe aldık. Ayrıca '7 İklim 7 Proje' adı altında Türkiye birinciliğini kazanmış bir proje gurubu var. TOKİ bu grubu görevlendirdi. Ege bölge...