19 / 04 / 2024

Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat

Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat

Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Seymen, Erdinç Özkara, Ali Fuat Eyüpoğlu, Özgür Şentürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dekare Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dekare Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Bal ve Gökhan Danışmanoğlu ortaklığında kuruldu.

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Aydın tarafından kuruldu.

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erdem Koçak tarafından kuruldu.

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Erduran tarafından kuruldu.

Visen Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visen Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Altuğ Şenol ve Ferdan Kutlu ortaklığında kuruldu.

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve İsmail Turan ortaklığında kuruldu.

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Birlik tarafından kuruldu.

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi kuruldu!

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Karhan Kibaroğlu ve Veysel Durlu ortaklığında kuruldu.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

İonas Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İonas Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Alp tarafından kuruldu.

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Özen tarafından kuruldu.

Merta Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merta Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Tanrıvermiş tarafından kuruldu.

Merta Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merta Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Tanrıvermiş tarafından kuruldu.

Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat Haberi

Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat

Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Seymen, Erdinç Özkara, Ali Fuat Eyüpoğlu, Özgür Şentürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Espo Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurtiçi ve yurtdışında her türlü mimarlık, mühendislik danışmanlık faaliyetleri; güçlendirme ve iyileştirme projeleri, şehir ve imar planları, proje ve uygulamalarını yapmak. b Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd,araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c. Parselasyon, islah-imar planlarını ve uygulama işlemlerini yapmak. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru...