17 / 04 / 2024

eşref fakıbaba urfa

eşref fakıbaba urfa

Şanlıurfa Belediyesi, şehirler arası otobüs terminalinin 81 dönümlük arazisini, 45 milyon 500 bin YTL'ye sattı.

Akademisyenler de kiralardan şikayetçi!

Meclis'te akademisyenlerin sorunları İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından gündeme getirildi. İşte ayrıntılar...

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Alparslan tarafından kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Akın tarafından kuruldu.

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Şentürk tarafından kuruldu.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

Axxon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axxon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Mergen tarafından kuruldu.

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Esfa Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esfa Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Eşref Can ve Fatih Kısacık ortaklığında kuruldu.

Erf Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erf Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Eşref Taş tarafından kuruldu.

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

eşref fakıbaba urfa Haberi

eşref fakıbaba urfa


Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın başkanlığında encümen salonunda gerçekleştirilen ihaleye, 3 firma katıldı. Muhammen bedeli 40 milyon 44 bin 325 YTL olan arazi için firmalar, kapalı zarflarla teklif verdi.
İhale komisyonunun firmaların evrakını incelemesinin ardından zarflar açıldı. "Kocalar Hayvancılık Tekstil LTD ŞTİ" arazinin metrekaresine 510 YTL, "Yılda İnşaat Taahhüt LTD ŞTİ" 520 YTL ve "Mel 4 Gayrimenkul Geliştirme, Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş" firması ise 535 YTL değer biçti. Daha sonra geçilen açık artırma sonucunda, "Mel 4 Gayrimenkul Geliştirme, Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş" 568 YTL ile ihaleyi kazandı.
Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ihalenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'nın, sahip olduğu potansiyelle yalnız Türkiye'nin değil, dünyanın da en önemli kentlerinden biri olacağını söyledi.
Son...